Вт, 2024-03-19, 12:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:11
Склали рейтинг найбільш "ненажерливих" автомобілів американці
Інші останні Новини світу

Десяте місце дісталося спорткару Nissan GT-R. Початкова вартість автомобіля в США становить 91 830 доларів, але за п'ять років він витягне з кишені власника ще 22 334 доларів (це витрати на страховку, бензин, податки тощо). Близько десяти тисяч піде на запчастини протягом п'яти років. Підсумкова сума з урахуванням втрати вартості самого автомобіля - 117 892 долари.

На дев'ятому місці розташувався Range Rover. Вартість нового автомобіля в США близько 90 тис доларів, але через двигуна-ненажеру, дорогі страховки, вартості ремонту і обслуговування і т. п. далі за п'ять років власник "Рейнджа" розлучиться з сумою 118 158 доларів.

Восьме місце відведено BMW ActiveHybrid 7-ї серії. Витративши на автомобіль 101 545 доларів на цей гібрид (який, по ідеї, мав би економити гроші), власник буде великі гроші витрачати на оАмериканське консалтингове агентство Edmunds пропонує своїм клієнтам цікаву послугу. На сайті компанії можна дізнатися, у скільки обійдеться обслуговування автомобіля в найближчі п'ять років з дня покупки. Мережевий журнал 24/7 Wall st. не полінувався скласти рейтинг найбільш "ненажерливих" автомобілів, передає "Автопортал".

бслуговування машини. Крім того, гібридна "сімка" швидко дешевшає з роками. Підсумкова сума з урахуванням втрати вартості за п'ять років - 122 076 доларів.

Сьомий рядок посідає Mercedes-Benz G-класу. Автомобіль коштує в США 109 тис доларів і входить до трійки машин з найбільш ненажерливим двигуном. Тільки на бензин власник витратить понад 23 тис доларів, податки заберуть 12 тис доларів у перші п'ять років. Підсумкова сума, включаючи втрату вартості, сягне 126 714 доларів.

На шостій сходинці рейтингу розташувався довгобазовий Lexus LS 600h. Ціна моделі навіть у США кусається - 119 019 доларів. Але за п'ять років власник такої машини втратить 129 542 долари.

П'ятірку лідерів відкриває Mercedes-Benz SL550. При початковій ціні в 106 718 доларів, автомобіль тягне з кишені власника кругленькі суми на податки і страховку. Та й ціна п'ятирічного SL набагато менша, ніж нового. У підсумку втрати за п'ять років - 129 588 доларів.

Четверте місце дісталося Mercedes-Benz CL550. Нова машина коштує 123 тис доларів, втрати з роками величезні, витрати на бензин і страховку теж. Підсумкова сума з урахуванням втрати вартості за п'ять років - 142 558 доларів.

Трійку лідерів відкриває BMW ALPINA B7. Самозрозуміло, що цей автомобіль не знає, що таке економія палива. При початковій вартості в 133 445 доларів, податки і страховка такого багатства обходяться дуже дорого. Приплюсуйте сюди витрати на бензин і втрату вартості - отримаєте божевільну цифру. Підсумкова сума за п'ять років становить 153 150 доларів.

Друге місце дісталося зарядженій Audi R8. Витративши на авто при купівлі аж 170 175 "зелених", власники не шкодують нічого для свого улюбленця. І зрештою за п'ять років набігає астрономічна сума, що дорівнює 194 тис доларів.

Лідером найдорожчих в експлуатації автомобілів став Mercedes-Benz SLS AMG. Мало того, що дводверне купе оцінене в США в 210 875 доларів, власникові запропонують розпрощатися з купою грошей, для того щоб поставити автомобіль на облік і спокійно їздити по вулицях. Страховка, податки, витрати на паливо, вартість запчастин... У результаті без урахування аварій та інших неприємностей цей суперкар витягне з кишені власника майже 250 тис американських доларів. Проте популярність автомобіля тільки зростає.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 992 | Додав: adminA | Теги: американці, Рейтинг, ненажерливих автомобілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]