Вт, 2024-03-19, 05:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:46
Сучасні технології допомагають українцям дотримуватися своїх прадавніх звичаїв
Інші останні Культурні новини
Українці з прадавніх часів вірно бережуть і дотримуються власних традицій. Проте сучасне динамічне і шалене життя вносить у них свої правки, так, наприклад, у наші дні не часто зустрінеш майстринь, які можуть випікати, і не просто можуть, але і випікають постійно, коровай. Але не зважаючи на це жодне свято, яке ще з давніх-прадавніх часів супроводжувалося пригощанням короваєм, не залишається без нього і в наші дні.

Адже сучасний ринок реагує на попит на дану продукцію, а тому низка спеціалізованих пекарень не дають українцям залишитися без коровою. Наприклад, своїми хлібно-булочними виробами, а також випіканням короваю на всю Україну відомий коровайний дім "Март", який базується у таких українських містах — Рівному і Луцьку.

Слід зазначити, що ще одне поєднання традицій українського народу і сучасного життя українців стало те, що навіть коровайний дім має свою сторінку у світовій павутині Інтернет. Таким чином можна з упевненістю сказати, що сучасні технології допомагають українцям дотримуватися своїх звичаїв, а також, зокрема Інтернет, можуть задовольняти попит на традиційну українську продукцію, які сучасні люди просто не мають часу самі виготовляти.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1211 | Додав: nowyny | Теги: коровай | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]