Вт, 2024-03-19, 06:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:32
Урбан-фестиваль I Love Kiev розпочинається у Києві
Інші останні Культурні новини

9 червня в столиці України стартує урбан-фестиваль I Love Kiev.

У програмі open-air фестивалю відбудуться концерти українських гуртів, fashion-покази українських дизайнерів, артперфоманси та художні виставки, працюватиме маркет дизайнерських речей. Крім цього, на I Love Kiev 2012 діятиме кіноклуб, який щодня представлятиме аудиторії найкращі фільми світового кінематографу, тут-таки пройдуть кілька лекцій на різні теми, повідомляють організатори ilovekiev.org. Фестиваль проходить на території галереї "Лавра" за адресою вулиця Лаврська, 1 (метро "Арсенальна").

Цього року організатори розширюють програму I Love Kiev - фестиваль триватиме з 9 по 30 червня, у рамках фестивалю з'являється лаундж-зона, воркшопи, тепер на території можна буде пограти в бадмінтон і настільний теніс. Весь час на фестивалі діють кілька фудкортів, а на великому екрані під відкритим небом можна буде подивитися футбольні матчі Євро-2012.

Вартість квитків: 50 гривень - ціна на відкриття фестивалю 9 червня. Саме 9 червня на сцені фестивалю виступлять головні музичні групи, свої колекції покажуть молоді українські дизайнери.

100 гривень - універсальний квиток, який дає право відвідування I Love Kiev з 10 по 30 червня, а також 50% знижки на вечірки та концерти вихідного дня.

Програму фестивалю можна побачити на офіційному сайті - ilovekiev.org.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 976 | Додав: adminA | Теги: Києві, урбан-фестиваль I Love Kiev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]