Вт, 2024-03-19, 12:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:14
У Болгарії й Італії, біля узбережжя Панами, за останню добу зареєстровано землетруси
Інші останні Новини світу

Землетрус магнітудою 6,6 стався біля узбережжя Панами в неділю. Епіцентр підземних поштовхів зафіксовано у Тихому океані за 361 кілометр на південний захід від міста Сантьяго. Вогнище землетрусу залягало на глибині 9,7 кілометра під дном океану. Інформації про жертв і руйнування не надходило, передає ИТАР-ТАСС.

Також у неділю, 3 червня, пізно ввечері жителі області Емілія-Романья, на півночі Італії, знову відчули сильний підземний поштовх. Відповідно до повідомлень італійських ЗМІ, епіцентр землетрусу магнітудою 5,1 перебував у місті Нові (Novi di Modena), що у провінції Модена.

Також підземні поштовхи налякали жителів Мілана й Падуї.

Про потерпілих або руйнування не повідомляється.

Крім того, новий землетрус магнітудою 3,5 бала за шкалою Ріхтера стався цієї ночі у Болгарії. Його епіцентр був за 78 кілометрів на південний схід від Софії.

Про це повідомляє прес-служба Сейсмологічного центру при Геофізичному інституті Болгарської академії наук, передає Укрінформ.

"Цей поштовх не пов'язаний з тим, що сталося 22 травня в районі міста Перник. Так, країну трясе в різних місцях, але, якщо хтось вирішив, що настав апокаліпсис, то помиляється. Це нормальна сейсмологічна активність у районі Балканського півострова", - сказав директор Національного інституту геофізики, геодезії й географії Болгарії Никола Милошев.

Із прес-центру МВС Болгарії повідомили, що після нинішнього нічного поштовху даних про жертв і руйнування з міст Велинград, Белово, Пазарджик, де землетрус відчувався найсильніше, ніж у інших регіонах, не надходило.

22 травня у Болгарії був зареєстрований землетрус магнітудою 5,8 бала за шкалою Ріхтера. Це був найдужчий у країні землетрус за останні сто років. Потім пішло більш ніж 500 афтершоків.

Також у другій половині травня в Італії сталися два сильних землетруси.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 969 | Додав: adminA | Теги: Італії, Болгарії, Панами, зареєстровано землетруси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]