Вт, 2024-03-19, 08:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:27
У Києві з благодійним концертом виступлять Елтон Джон і група Queen
Інші останні Культурні новини

Легендарний співак Елтон Джон і група Queen виступлять на Майдані Незалежності в Києві з благодійним концертом проти СНІДу напередодні фіналу чемпіонату Євро-2012.

"Елтон Джон і група Queen за участю Адама Ламберта зіграють проти СНІДу тут на Майдані Незалежності", - повідомила голова фонду "АнтиСНІД" Олена Пінчук на прес-конференції в четвер у Києві.

Благодійний концерт організовує фонд "АнтиСНІД" за підтримки УЄФА. Він пройде під гаслом: "Твоє життя - не гра. Зупинимо СНІД разом!", розпочнеться 30 червня о 20.00 і закінчиться за північ.

Як повідомила Пінчук, Елтон Джон і Queen відмовилися від гонорару за концерт, передає "Інтерфакс-Україна".

За її словами, концерт пройде на сцені, встановленій у фан-зоні на Майдані Незалежності.

"Нічого спеціально будувати не будемо", - сказала вона, відповідаючи на запитання журналістів.

За словами Пінчук, концерт буде складатися з двох частин, вхід на концерт - вільний, передбачена пряма трансляція.

Пінчук припустила, що Елтон Джон і Queen можуть залишитися на фінальний матч Євро-2012, однак не знає, чи будуть вони брати участь в урочистому закритті чемпіонату.

За словами голови фонду "АнтиСНІД", під час концерту буде організовано збір благодійних пожертвувань, які передадуть на новий спільний проект "СНІД-Фонду" Елтона Джона і Олени Пінчук, який буде розповідати українським дітям про ВІЛ/СНІД, використовуючи футбольні символи і правила.

У 2007 році Елтон Джон виступив на Майдані Незалежності в Києві з благодійним концертом, організованим фондом "АнтиСНІД". На харківській Площі Свободи в 2008 році відбувся благодійний концерт групи Queen і Paul Rodgers, присвячений боротьбі зі СНІДом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1145 | Додав: adminA | Теги: благодійним концертом, Києві, Елтон Джон .група Queen | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]