Вт, 2024-03-19, 13:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:31
У короля Іспанії ЗМІ знайшли позашлюбну доньку в Бельгії
Інші останні Новини Європейського Союзу

У короля Іспанії Хуана Карлоса Першого, можливо, є незаконнонароджена донька в Бельгії, повідомляють місцеві ЗМІ. Мова йде про 46-річну мешканку передмістя бельгійського Гента Інгрід Сарто (Ingrid Sartiau).

Як стверджують ЗМІ, любовний зв'язок між Хуаном Карлосом і матір'ю Інгрід стався у Франції, де жінка працювала гувернанткою в одному з будинків місцевої знаті. "Десятиліття потому, побачивши по телевізору короля Іспанії, мати Інгрід вигукнула: "Ця людина - твій батько!", - пише бельгійська Le Soir.

Курйозність історії полягає в тому, що доля звела Інгрід з 56-річним уродженцем Барселони Альбертом Солою (Albert Sola), який також вважає, що він є незаконнонародженою дитиною Хуана Карлоса. Це на 91% підтвердив лабораторний аналіз спільно зданої ними крові, передає РИА "Новости".

За інформацією ЗМІ, Альберт Сола тепер має намір зажадати від короля Іспанії провести "тест на встановлення батьківства".

Преса в цьому зв'язку зазначає, що король Іспанії відомий своїми любовними пригодами на стороні. Офіційно у Хуана Карлоса і королеви Софії троє дітей - принцеси Олена і Христина і принц Феліпе.

Це не перший за останній час скандал в іспанській королівській сім'ї. Раніше повідомлялося, що прокуратура Балеарських островів по боротьбі з корупцією просить суд призначити чотири роки тюремного ув'язнення зятю іспанського короля, 44-річному герцогу Іньякі Урдангаріну.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 998 | Додав: admin | Теги: Король Іспанії, позашлюбна донька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]