Ср, 2024-04-24, 23:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:56
У Польщі зізналися, що не зможуть добре прийняти Евро-2012
Інші останні Новини Європейського Союзу

Голова польського уряду Дональд Туск на "трійку з плюсом" оцінив підготовку доріг до Євро-2012. За даними польських ЗМІ, про це Туск заявив у Варшаві.

За словами прем'єра, Польща не встигне до Євро-2012 ввести в експлуатацію значну частину нових доріг, які раніше планувалися побудувати до початку чемпіонату, передає УНІАН.

"Ми вже точно знаємо, що з багатьма інвестиціями не встигнемо до Євро-2012, а планували чотири роки тому, що це буде можливо", - сказав Туск в Сеймі, слова якого наводить РАР.

За словами Туска, відповідні служби не встигнуть підготувати дороги з об'єктивних і суб'єктивних причин, серед яких "людський фактор", проблеми інвесторів, фінансова криза та погодні умови.

Туск зазначив, що уряд бере на себе частину відповідальності за нереалізовані проекти з реконструкції доріг.

"Це рівень на 3+. Ми цього не приховуємо", - сказав він.

За останніми даними, у Польщі до Євро-2012, яке відбудеться на початку літа, не будуть добудовані автостради А1 і А4 і залишається під питанням введення в експлуатацію автостради А2, яка повинна з'єднати Берлін з Варшавою.

А4 є найдовшою польською автострадою і продовженням європейської міжнародної дороги E40 і має бути продовжена до кордону з Україною.

Польща оцінювала витрати на підготовку до Євро-2012 в близько 30 млрд. доларів, найбільша частина яких мала бути спрямована на розвиток інфраструктури, передусім - доріг.

Раніше повідомлялося, що влада Польщі, як і влада України, стурбовані ситуацією з розміщенням в містах-господарях Євро-2012, де в рази підняті ставки на номери в готелях.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1011 | Додав: adminA | Теги: Евро-2012, Польща, не зможуть добре | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]