Чт, 2024-05-09, 01:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:09
В окупований Крим Росія перекидає ракетну систему С-400
Інші останні Новини з регіонів України

Росія планує встановити в окупованому Криму у серпні нову зенітно-ракетну системи С-400 "Тріумф".

Про це повідомив начальник штабу - заступник командира 18-го зенітного ракетного полку 31-ї дивізії ППО РФ підполковник Євген Олейніков, пише російське видання "Ведомости".

"По завершенню початкових бойових стрільб на базі Науково-дослідного випробувального центру засобів ППО 4-го державного центрального міжвидового полігону в серпні 2016 року планується відвантаження прийнятої техніки до місця постійної дислокації в місті Феодосія", - сказав Олейников.

С-400 "Тріумф" - зенітно-ракетна система великого і середнього радіусу дії. Створена для ураження всіх сучасних і перспективних засобів повітряно-космічного нападу.

Кожна ЗРС забезпечує одночасний обстріл до 80 цілей (за наявності 8 ЗРК) з наведенням на них до 160 ракет.

Як відомо, Росія раніше заявляла про успішні випробування нових ракет для зенітної ракетної системи С-400.

Раніше Междліс кримськотатарського народу з посиланням на власні джерела повідомляв про безпрецедентну за своїми масштабами мобілізацію населення тимчасової окупованої росіянами української Автономної Республіки Крим. При цьому тим, хто ухиляється від отримання повісток або від прибуття до військкоматів, згідно з повідомленням, погрожували всеросійським розшуком і подальшим кримінальним переслідуванням.

А за даними розвідки, на кінець травня у тимчасово окупованому Криму налічується близько 24 тисяч військовослужбовців збройних сил Російської Федерації.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 831 | Додав: adminA | Теги: ракетна система С-400, Росія, окупований крим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]