Сб, 2024-04-20, 08:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:11
В США з передвиборчої гонки зійшов Ньютон Гінгрич
Інші останні Новини світу

Екс-спікер палати представників, консерватор-популіст Ньютон Гінгрич офіційно оголосив у середу про припинення виборчої кампанії.

Про намір припинити гонку кандидат-республіканець заявив минулого тижня. Причиною цього, на думку оглядачів, став фактичний провал на праймеріз в більшості штатів, де Гінгрич не зміг піднятися вище третього місця, в той час, як усього у внутрішньопартійній гонці брали участь чотири кандидати-республіканця.

"Сьогодні я припиняю кампанію, але це не означає, що я перестаю бути громадянином", – сказав Гінгрич, виступаючи в середу на зустрічі з виборцями в Арлінгтоні (штат Вірджинія).

Судячи з усього, Гінгрич, вийшовши з передвиборної гонки, продовжить активну діяльність і, користуючись своїм впливом колишнього спікера, буде допомагати республіканцям боротися за конгрес, вибори до якого відбудуться 6 листопада разом з президентськими.

Зазначимо, після того, як колишній сенатор від штату Пенсільванія Рік Санторума відмовився від боротьби, Мітт Ромні став безперечним лідером виборчої кампанії. Два інших його суперника, Ньютон Гінгріч і Рон Пол, значно поступаються йому.

18 квітня повідомлялося, що, згідно з результатами опитування служби Gallup, 47% виборців готові віддати свої голоси екс-губернатору Массачусетса, тоді як проголосувати за чинного голову Білого дому мають намір 45% виборців.

Вибори президента США відбудуться 6 листопада 2012 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 15626 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]