Вт, 2024-03-19, 04:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:49
Виступ Linkin Рark у Пітері розігріє Львівський молодий гурт Prime Time
Інші останні Культурні новини

Творчість молодого українського колективу оцінив відомий американський гурт Linkin Рark. Команду під назвою Prime Time запрошено до Росії, аби зіграти на розігріві сольного концерту легендарних альтернативників.

У рамках європейського туру гурту Linkin Рark запланований єдиний сольний концерт на території СНД - у Санкт-Петербурзі. У Москві та Одесі на "Просто рок-2012" музиканти виступатимуть як гості фестивалю.

Організатори Пітерського концерту, компанія NCA, ретельно підійшли до вибору "розігрівного" колективу, адже Linkin Рark одна з небагатьох світових команд, що завжди особисто бере участь у підборі виконавців для спільного виступу.

За місяць до концерту на всій території Росії та близького зарубіжжя був влаштований конкурс "Розігрій Linkin Рark", в якому взяли участь понад 160 команд. Роботи шести фіналістів, дібраних за результатами голосування, були відправлені менеджменту Linkin Рark для остаточного рішення. Перемогу одержав український альтернативний поп-рок гурт Prime Time.

PrimeTime було зібрано 2009 року п'ятьма друзями-однодумцями. Серед досягнень львівського колективу - виступи на фестивалях у Польщі та Болгарії та великий концертний тур містами України. Наразі хлопці закінчили роботу над дебютнім альбомом під назвою "Love & Hate". Його реліз заплановано на осінь 2012 року.

Нагадаємо, що у ЗМІ вже була інформація про те, що Мадонна приїде до України, але без офіційного підтвердження. Переговори щодо її виступу велися давно.

Її приїзд пов'язують із завершенням чемпіонату Європи з футболу у червні-липні 2012 року, який пройде в Україні.

Крім того, офіційно підтвердилася інформація про те, що в Україну приїде культова група Red Hot Chili Peppers і виступить у Києві 25 липня на НСК "Олімпійський".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1052 | Додав: adminA | Теги: Пітері, Львівський молодий гурт Prime Time | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]