Вт, 2024-03-19, 06:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:19
Яскраву дитячу казку до Євро-2012 написали для українських малюків
Інші останні Культурні новини

Відтепер українська малеча також може долучитися до футбольного свята Євро-2012. Спеціально для маленьких шанувальників футболу вийшла нова яскрава інтерактивна дитяча книжка про футбол.

"Райдугони та феєрична гра" – це історія про міжпланетний футбольний чемпіонат ЄУРА, що проходить на планеті Оргів. Книжка розповідає юним читачам про дружбу, сімейні взаємини та правила чесної гри. Творцями книжки виступили компанія "Майкрософт Україна" та дитяче видавництво Glowberry Books, повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012".

Інтерактивний варіант Райдугонів найближчим часом зможуть завантажити користувачі Windows 8 Release Preview. "Жива" книжка з 35 сторінок буде не тільки насичена яскравими ілюстраціями, анімацією та іграми, а ще й буде озвучена для користувачів усього світу трьома мовами – українською, російською та англійською.

Крім того, спеціально до презентації книги частину тиражу підписали відомі українські футболісти: Сергій Федоров, Владислав Ващук, Артем Яшкін. Книжки з автографами футбольних зірок будуть передані в дитячі будинки України.

Зазначимо, що чемпіонат Європи з футболу Євро-2012, який цього року приймають Польща та Україна, – це чудова нагода для зустрічі культур. Протягом червня, два рази на тиждень, Золоті Ворота відкриватимуться для того, аби представити найцікавіші музичні колективи Польщі та України. Рок, експериментальна електронна музика, джаз, академічна музика – коктейль звуків в одній з найдавніших будівель Східної Європи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 975 | Додав: admin | Теги: Євро-2012, райдугони та феєрична гра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]