Вт, 2024-03-19, 13:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:39
Вже 7 мільйонів осіб перетнули кордон України під час Євро
Інші останні Туристичні новини

З початку Євро-2012 кордон України перетнуло 7 млн осіб і близько 1,7 мільйона транспортних засобів, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на відділ зв'язків із громадськістю Державної прикордонної служби у четвер вранці, 28 червня.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

За минулу добу державний кордон України перетнули 330 тисяч осіб і 65 тисяч транспортних засобів.

"Це насамперед пов'язано з проведенням в Україні півфінального матчу футбольного чемпіонату Євро-2012 між збірними Португалії та Іспанії. Під час чвертьфінальних матчів в Україну через кордон прослідувала найбільша за останній час кількість людей - понад 340 тисяч", - йдеться в повідомленні.

"Державна прикордонна служба України очікує значне збільшення пасажиро-транспортного потоку під час фінальної гри футбольного чемпіонату, яка відбудеться в Києві", - додали в прес-службі.

Відзначимо, що Чемпіонат Європи з футболу в 2012 році виявився перш за все святом для шанувальників цього виду спорту.

Євро-2012 стартував 8 червня матчем-відкриттям турніру в Польщі, а завершиться фінальним матчем 1 липня на НСК "Олімпійський "в Києві. В цілому на частку Україні випало 16 матчів з 31. Приймаючими містами, крім Києва, є Харків, Львів і Донецьк.





Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1109 | Додав: adminA | Теги: Євро, України, 7 мільйонів осіб | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]