Вт, 2024-03-19, 06:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:24
Що зробило Україну "країною повій" німецьке видавництво шкодує
Інші останні Туристичні новини

Видавництво Axel Springer, яке видає газету Bild, запевняє, що не хотіло образити українців, і шкодує, що в одній з його публікацій Україну було названо "країною повій".

"Ми, зрозуміло, не хотіли нікого образити цією статтею. Якщо ми цим зачепили національні почуття українців, то нам дуже шкода", - заявила офіційний представник видавництва Свенья Фрідріх.

За її словами, згаданий вище вислів не відображав думку редакції газети, а спирався на заяву представниці українського руху FEMEN Інни Шевченко, передає Укрінформ.

Фрідріх запевнила, що образливе висловлювання вже вирізали з онлайн-версії статті, тому в старому варіанті публікація в Інтернеті більше не доступна.

Нагадаємо, стаття під назвою "Справи повій зараз погані: українські повії скаржаться на конкуренцію у фан-зонах", онлайн-версія якої була опублікована на сайті Bild 16 червня, починалася з абзацу: "Україна - країна повій. За оцінками, 100 тисяч жінок продають своє тіло за гроші".

Після цього Посольство України в Німеччині і Центральний союз українців у Німеччині висловили з цього приводу глибоке обурення і зажадали офіційного вибачення від редакції газети. Автор матеріалу Маттіас Марбург заявив, що його стаття потрапила на сайт в невідредагованому варіанті, а скандальне речення було тільки гіперпосиланням на публікацію про FEMEN.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1024 | Додав: adminA | Теги: Україну країною повій, німецьке видавництво шкодує | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]