Вт, 2024-03-19, 08:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:33
Простолюдинку Міддлтон Єлизавета II змусила кланятися "принцесам по крові"
Інші останні Новини світу

Нещодавно оновлені "протоколи", схвалені королевою Єлизаветою, понизили Кейт Міддлтон в королівській ієрархії. Незважаючи на те, що це майбутня королева, колишня простолюдинка Кейт повинна виявляти знаки поваги "принцесам по крові". Це означає реверанси в бік тих, хто народився у королівській родині - принцесам Біатріс та Євгенії - як на публіці, так і приватно.

Це правило справедливе тільки в тому випадку, якщо поряд немає її чоловіка, принца Вільяма. За його відсутності вона також повинна кланятися іншим жінкам "блакитної крові", включаючи принцесу Анну і принцесу Олександру, двоюрідну сестру королеви. Незалежно від присутності чоловіка, вона віддає реверанс королеві і герцогу Едінбурзькому, принцу Уельському та графині Корнуольській. Однак у випадку з герцогинею Ессекською приймає поклін вже Кейт, пише Euromag.ru.

Зазначимо, що дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон відзначила День Святого Патрика в ірландському гвардійському полку, де її чоловік є почесним полковником. Як жартують британські ЗМІ, герцогиня в прямому сенсі "вразила наповал" військовослужбовців: через хвилювання, спеку і важкі ведмежі шапки аж троє гвардійців знепритомніли.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1012 | Додав: adminA | Теги: Міддлтон, єлизавета II, принцесам по крові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]