Нд, 2024-04-28, 11:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1516 1517 1518 1519 1520 ... 2324 2325 »



Верховная Рада приняла закон №4393 о Национальной гвардии Украины. За соответствующее решение проголосовало 262 народных депутата.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-03-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Группа неизвестных лиц сегодня ночью ворвалась в отделение одного из банков в центре Киева.



Чорнобильську АЕС ретельно охороняють внутрішні війська. Принаймні, у цьому переконують на самій станції. Хоча ЧАЕС не виробляє електроенергії, об'єкт містить загрозу через ядерне паливо.




Перша ракетка України Олександр Долгополов вийшов у чвертьфінал "Мастерсу" в Індіан-Веллсі.




МВФ заявляє, що зацікавлений надати Україні допомогу "на шляху до економічної стабільності і процвітання", повідомляється в заяві директора-розпорядника МВФ Крістін Лагард.


Президент Еврокомиссии Жозе Мануэль Баррозу выступил в Страсбурге на пленарных дебатах Европейского парламента с заявлением по Украине, в котором назвал ситуацию в стране "вызовом для ЕС".




Сегодня в Одессе активисты Майдана закидали российское консульство лапшой с кетчупом. Акция была против пропаганды российских СМИ.




У ніч на середу, 12 березня, в Херсонській області СБУ затримала розвідувальну групу Збройних сил РФ. Про це повідомляється на сайті відомства.




13 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, вдень +12...+14 градусів.




Нижня палата Конгресу США у вівторок, 11 березня, ухвалила резолюцію, яка підтримує ідею накладення санкцій до Росії через її дії щодо України.




Голова Національного банку України Степан Кубів виключає дефолт України.




Меньше чем через неделю, 18 марта, начнет круглосуточное вещание Радио Вести — в Киеве (104,6), Харькове (100,5), Днепропетровске (107,7) и Севастополе (87,7).




В колоннах бронетехники есть не только БТР, но и танки, установки залпового огня «Град», а также тяжелая артиллерия.



Натовский самолет дальнего радиолокационного обнаружения AWACS осуществил во вторник, 11 марта, первый полет в воздушном пространстве Румынии, что было предусмотрено решением Совета НАТО.




У вівторок, 11 березня, у стінах Будинку футболу президент Федерації футболу України Анатолій Коньков провів зустріч з представниками ультрас України.