Пт, 2024-04-26, 08:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1621 1622 1623 1624 1625 ... 2323 2324 »


Новая программа "Фулбрайт - STEP" полностью профинансирует обучение 10-ти украинских студентов-старшекурсников в университетах США. Об этом сообщает пресс-служба Министерства науки и образования.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2013-11-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Пізніше стало відомо, що Панас загинув в одному з мисливських угідь Перемишлянського району Львівщини, коли у області було відкрито сезон полювання на копитних.




Старша дочка короля Греції Павла I і королеви Федеріки, представниця одного із старих королівських будинків Європи, народилася 2 листопада 1938 року в Афінах.




В неділю, 3 листопада, відбудеться перше за 8 років гібридне сонячне затемнення, характер якого міняється з повного на кільцеподібний і назад.




Матч 15-го туру української футбольної Прем`єр-ліги "Арсенал" (Київ) - "Металург" (Запоріжжя) перенесено.


В Адміністрації президента України не розглядають можливості перенесення процедури підписання угоди з Євросоюзом на 2014 рік та розраховують встигнути з виконанням усіх зобов’язань до саміту у Вільнюсі в листопаді.

 

 

 

 

Телевизионный ведущий программы о книгах на ТВ рассказал, чем руководствуется при выборе автора или книги, а также похвастался, что ему наконец-то удалось купить Mitsubishi L200 б/у в Москве.

 
На спеціальній нараді у президента Віктора Януковича, що відбувся незабаром після його переговорів з російським колегою Володимиром Путіним, було ухвалено низку принципових рішень, які раніше стримували прогрес у переговорах з Міжнародним валютним фондом.

 

 

 

 

Ведущей культурной передачи на телевидение во время интервью похвастался, что ему удалось выгодно купить Киа Рио с пробегом благодаря специализированному порталу.



Якщо "Газпром" продовжить формально ставитися до відносин з Україною у питаннях газу, Київ припинить страхувати російських колег у питаннях транзиту газу до Європи.



Главной целью любого арендатора является сдать жилье, чем быстрее, тем лучше. Самый легкий способ достижения такой цели – скинуть плату за аренду квартиры.



Міжнародний аеропорт Лос-Анджелеса відклав 746 рейсів через стрілянину, що відбулася напередодні.Станом на 21:00 за місцевим часом, третій термінал аеропорту, в якому сталася стрілянина і досі закритий.

 

 

 

 

Сначала он просто читал книги. Потом стал читать "профессионально". Сергей - блоггер, публицист, редактор сайта, а с недавних пор - еще и ведущий новой, редкой для телевидения программы, книжного обозрения.




Судово-почеркознавча експертиза підпису депутата від "Батьківщини" Ігоря Бриченка здійснена з грубим порушенням нормативних документів.


Департамент градостроительства и архитектуры КГГА приглашает всех желающих присоединиться к общественному обсуждению реконструкции и функционального назначения Контрактовой площади.