Пт, 2024-04-26, 19:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:05
Двоє військових загинули, серед поранених - жінка - карта АТО
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні АТО за минулу добу серед поранених українських військовослужбовців є одна жінка. Про це під час брифінгу повідомив прес-секретар Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, 13 отримали поранення і травми, серед яких - одна жінка", - сказав він.

Лисенко висловив співчуття близьким та рідним загиблих воїнів.


У прес-службі Львівської ОДА уточнили, що один із загиблих бійців - 19-річний військовослужбовець із Львівської області Богдан Кубішин. Він загинув від кульового поранення в голову.

"Захищаючи рідну землю, своє життя віддав Кубішин Богдан з селища Довгомостиська в в Мостиському районі Львівської області. Він служив за контрактом в 24 механізованій бригаді. У родині Богдана було семеро дітей. Крім того, двоє його братів - військовослужбовці-контрактники - зараз також служать на сході України", - повідомили у Львівській ОДА.

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 69 раз обстріляли позиції Збройних Сил України. Двоє військових загинули, дев'ять бійців отримали поранення, четверо - бойові травми.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 857 | Додав: adminA | Теги: позиції Збройних Сил України, обстріл, 69 раз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]