Нд, 2024-04-28, 23:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 175 176 177 178 179 ... 241 242 »



Верховная Рада отменила льготы народным депутатам. За соответствующий законопроект проголосовало 301 народный депутат.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Стандарт зв'язку 3G, впровадження якого в Україні обговорюється останніми роками, може бути введено до кінця 2014-го.




Новий міністр економіки Павло Шеремета у п’ятницю приїхав на роботу на метро.  "Приїхав на роботу на метро. Світ не зупинився:)".




Законопроект об отмене премий, зарегистрированный 24 февраля находится на рассмотрении в парламентских комитетах.

 
Виробники побоюються можливих затримок з виплатами зарплат і пенсій, що змусить громадян ще більше економити. Проте в цілому настрої бізнесу оптимістичні: контроль з боку суспільства та фінансова підтримка Заходу можуть зробити реалістичним початок проведення реформ.



Древние иконы и картины, похищенные Евангелии, мощи Святых в кабинете, яйца Фаберже по всему дому, коллекция холодного оружия, многочисленные награды, портреты Пшонки и Януковича.



Предприниматели из Тореза Донецкой области не поддерживали Майдан, но изменили свое мнение после того, как местная власть незаконно отобрала у них торговые места и стала сносить их магазины.




Майдан стал источником дохода для предприимчивых торговцев. Бутылки с революционным воздухом, значки и магнитики с изображением Майдана стали банальным товаром.


Правоохоронці, спецпризначенці повинні знати, як живе їхнє головне начальство. Від завтра, 6 лютого, на екрані київських барикад людям у погонах демонструватимуть сюжети-розслідування про статки міністра внутрішніх справ  Віталія Захарченка.



У середу, 5 лютого, на відкритті торгів на міжбанківському валютному ринку України котирування гривні щодо долара США впали до 9,00/9,40 грн/дол. проти 8,850/8,90 грн/дол. при закритті робочого дня 4 лютого.

 

У першу чергу, якщо ви хочете зайнятися будь-яким малим бізнесом, то вам необхідно вивчити сферу вашої майбутньої діяльності. Є безліч варіантів аналізу бізнесу, які я рекомендую вам використовувати.




Ложь премьер-министра Николая Азарова об однополых браках заставила  поинтересоваться, чем занимается его семья, которая не испугалась содома и уехала в ненавистную Европу.


Журналісти "Наших грошей" дійшли від торгової марки "Трибушани", зареєстрованої на головного міліціонера України Віталія Захарченка, до двох банків, телеканалу "112", аеропортів Одеси і Сімферополя.




Згідно з постановою Верховного суду, в Україні тепер будуть діяти нові правила розділу майна для сімейних пар, які не зареєстрували свої стосунки.




Дохідна частина бюджету становитиме 395 млрд грн, а видатки - 460 млрд грн. Про це журналістам повідомила член бюджетного комітету Тетяна Слюз.