Чт, 2024-04-25, 16:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:59
Клімкін підписав угоду зі Швейцарією - форум у Давосі
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

  Політики України та Швейцарії обговорили, зокрема, питання активізації двостороннього співробітництва в торговельно-економічній сфері

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін зустрівся з очільником Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії Іньяціо Кассісом на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, повідомляє прес-служба МЗС.

Під час зустрічі було підписано Угоду між Кабінетом Міністрів України та Федеральною Радою Швейцарії про здійснення оплачуваної діяльності особами, супроводжуючими співробітників дипломатичних представництв, консульських установ та постійних представництв при міжнародній організації.

Сторони обговорили питання активізації двостороннього співробітництва в торговельно-економічній сфері, гуманітарної заангажованості Швейцарії в Україні, а також взаємодії в рамках міжнародних організацій, зокрема Раді Європи.

Швейцарській стороні було висловлено вдячність за підтримку українських ініціатив з проблематики Криму і очікування щодо їх підтримки в майбутньому.

Також повідомляється, що Клімкін запросив швейцарського колегу відвідати Україну.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 691 | Додав: adminA | Теги: форум, Швейцарія, Давос, Клімкін, угода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]