Сб, 2024-04-27, 08:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Підприємство відновило свої виробничі можливості та долає наслідки тривалої кризи.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2018-01-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Новый глава МИД Польши Яцек Чапутович заявил, что в его ведомстве намечаются серьезные кадровые перестановки.


 

Изделия ручной работы снова в моде. Они одухотворенные, необычные, красивые, отражают частичку души мастерицы. Кстати, сделать такую красоту вы можете и сами.


 

Головна перевага продукції Мажура - це співвідношення ціни і якості. За невисоку ціну Вам пропонують купити скляні вази для флористики з високоякісного скла.


 

Глава Євроради Дональд Туск і голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер запропонували Великій Британії не виходити з Євросоюзу.


 

Результати незалежного розслідування компанії Kroll підтвердили, що Приватбанк був об'єктом масштабних та скоординованих шахрайських дій як мінімум протягом 10 років до націоналізації.


 

Я дуже часто бачив у кабінетах. Путін завжди висить, що ви! Це створення атмосфери тотального страху.


 

Поблизу будівлі Верховної Ради сталася сутичка між правоохоронцями та представниками ініціативи "Стоп реванш", які запалили шини та намагалися спалити російський прапор.


 

 

15 січня провінційний суд Барселони виніс тюремні терміни для 12 осіб, у тому числі для колишнього скарбника партії та колишнього президента музичного фонду.


 

Посадові особи Європейського союзу запропонували видалити вісім юрисдикцій з "чорного списку" податкових гаваней, схваленого ЄС у грудні.