Сб, 2024-04-27, 07:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В адміністрації президента України у вівторок ввечері оприлюднили імена 13 осіб, щодо яких раніше сьогодні Петро Порошенко підписав подання на призначення.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2018-01-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Технологии возведения загородных жилых построек довольно разнообразны. И среди остальных особенно выделяется каркасный метод строительства.


 

 

Продукция из широкоформатной печати является одним из популярных рекламных инструментов.


 

 

2018 рік стане часом підготовки до виборів в Україні. Однак це не повинно стати виправданням зупиняти проведення реформ, застерегли представники ЄС.


 

Сервисов быстрых займов становится всё больше. Это положительный фактор для клиентов, но хочется найти самые лучшие условия.


 

 

В Киеве на улице Крещатик развернули национальный флаг длиной более одного километра.


 

 

В пункте пропуска "Кучурган" в Одесской области пограничники выявили наркотическое вещество, спрятанное в киндер-сюрпризе.


 

Захід очікує від української влади створення у відповідності до всіх стандартів Вищого антикорупційного суду та імплементації Угоди про асоціацію Україна-ЄС.


 

Операція була проведена проти клану Мочча, який контролює міста Кампанія і Лаціо.


 

Міністри закордонних справ України та Польщі під час зустрічі озвучать спільну позицію з актуальних питань, і в Яцека Чапутовича є розуміння, що країни - стратегічні партнери.


 

Крупнейшая оппозиционная Консервативная партия Канады призывает правительство страны присоединиться к поддержке Украины в рамках международного «плана Маршалла».