Пт, 2024-04-26, 06:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 88 89 90 91 92 ... 115 116 »

Тендеры в отраслях поставки угля для государственных энергокомпаний и поставок шахтного оборудования для угледобывающих предприятий приносили экс-президенту Виктору Януковичу основной незаконный доход.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-05-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Проросійські терористи не дозволили більшості жителів Донецької та Луганської областей взяти участь у президентських виборах 25 травня.


 

Непосредственно на подъезде к резиденции толпу численностью около 1,5 тысяч человек остановила баррикада из маршрутки и вооруженные люди с нашивками "Оплот". 


 

 

Подпольный "черный банк", через который финансировались террористы на востоке страны, накрыли в Киеве сотрудники СБУ.


 

На сервере ЦИК был обнаружен и ликвидирован вирус, который должен был уничтожить результаты президентских выборов.


 

Движение ряда поездов в Донецкой области закрыто в связи с тем, что в 21:30 четверга, 22 мая, на 57 км перегона Штеровка - Щетово группа неизвестных лиц взорвала двухпутный участок.


 

Міліціонери Донеччини доводять штатним працівникам, колегам-силовикам, що ті не можуть перейти на бік тих, хто їх бив, тому багато місцевих силовиків пристали на бік сепаратистів.


 

 

Даний громадянин в 93-му - 94-му році проходив строкову службу в збройних силах Російської Федерації і брав безпосередню участь в так званій Чеченській війні у 94-му році.


 

Под Ростовом-на-Дону (Российская Федерация) обнаружена большая база по подготовке террористов и сепаратистов, которые орудуют на Донбассе.


 

 

У регіонах, які знаходяться за межами проведення АТО, також є серйозні загрози для населення і держави.


 

Народний депутат і кандидат в президенти України Олег Ляшко стверджує, що його батальйон "Україна" затримав чотирьох лідерів сепаратистів.


 

Готується коридор для виведення основних сил сепаратистів, які зараз знаходяться на території міста Слов'янськ, і вивозу тіл загиблих в ході зіткнень з українськими силовиками бандитів.


 

В Чернобыле правоохранители изъяли у 48-летнего мужчины 7 брикетов твердого вещества с надписью на обложке «Тротил», весом около 1,4 кг.
 


 

У ніч на сьогодні, 20 травня, невідомі напали на наметове містечко українських військових, які виконують бойові завдання у рамках АТО, у лісі між Ізюмом та Слов'янськом.


 

 

У результаті комплексу оперативно-розшукових заходів Службою безпеки України попереджено терористичний акт в місті Одеса.