Чт, 2024-04-18, 05:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:27
Мей повинна завдати кіберудару по Росії у разі Третьої світової - розвідка Британії
Інші останні Новини світу

Глава військової розвідки Великої Британії Філіп Осборн має намір 18 травня закликати прем'єр-міністра країни Терезу Мей підготувати план кібератаки проти Росії.

Про це пише видання Daily Express, у розпорядження якого потрапив текст промови.

"Мей повинна бути готовою завдати кіберудар по Росії у випадку, якщо напруга між Сходом і Заходом переросте в Третю світову війну", - йдеться у промові Осборна.

За даними газети, виступаючи в Королівському об'єднаному інституті оборонних досліджень у п'ятницю, Осборн також заявить, що Велика Британія повинна бути "набагато більш агресивною і йти на ризики", щоб протистояти зовнішнім загрозам, які стали "більш гострими".

Осборн описує світ як "більш небезпечний, невизначений і непередбачуваний", підкреслюючи ключову роль кібертехнологій у сучасних війнах.

"Нові технології змінять війну, наше життя і суспільство. Без змін ми ризикуємо швидко відстати у сьогоднішньому й завтрашньому протистоянні. Повномасштабне кібернетичне протистояння може принести руйнівні ефекти на національному рівні протягом декількох хвилин", - вважає військовий бос.

Також у своєму виступі начальник військової розвідки обговорить тему отруєння на колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля в Солсбері, в якому звинуватив Лондон владу РФ.

Це демонстрація небезпеки, яку складає "дуже витончена" хімічна зброя, яку використовував російський президент Володимир Путін, зазначає видання.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 741 | Додав: adminA | Теги: Мей, кіберудар, Росія, розвідка Британії, Третя світова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]