Пт, 2024-04-19, 21:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Кіпр посилив процедури перевірки в рамках схеми, відомої як "золота віза", яка надає кіпрське громадянство інвесторам.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-05-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Свідчення засновника Facebook Марка Цукерберга щодо витоку даних на слуханнях у Європарламенті не задовольнили євродепутатів.


 

В адміністрації президента України Петра Порошенка назвали відвертою брехнею публікацію ВВС про те, що його зустріч з Дональдом Трампом у минулому році організували за гроші.


 

Давайте разберемся в интересующем многих людей вопросе: почему мужчины обращаются к стилистам? Из-за чего при выборе одежды они прибегают к посторонней помощи?


 

Після тривалих переговорів та прийнятих США рішень Україна отримала і 22 травня успішно випробувала на своєму полігоні американські протитанкові ракетні комплекси Javelin.


 

Об эффективности презентации для представления и продвижения товаров и услуг сказано немало. Ведь именно она, по праву, признана самым оптимальным и выигрышным решением.


 

Президент України Петро Порошенко стверджує, що Україна взяла до уваги більшість рекомендацій міжнародних партнерів щодо законопроекту про Антикорупційний суд.


 

 

Бойовики 49 разів порушили режим припинення вогню, з них 13 разів - застосував артилерію та міномети.


 

Монетизацію субсидій запланували на січень 2019 року. Це підвищить адресність виплат, унеможливить зловживання і додасть прозорості процесу соціальної допомоги.