Пт, 2024-04-26, 18:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 110 111 112 113 114 ... 226 227 »

 

Німецький уряд не збирається визнавати результати голосування 18 березня на виборах президента Російської Федерації в анексованому Криму.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-03-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Канцлер ФРН Ангела Меркель знову вказала на можливу причетність РФ до інциденту з отруєнням в британському Солсбері екс-співробітника ГРУ РФ Сергія Скрипаля.


 

 

ЄС запропонував Іспанії право вето щодо майбутніх відносин між Гібралтаром та ЄС після Brexit.


 

 

"Європейський Союз знову заявляє, що не визнає та продовжує засуджувати це порушення міжнародного права.


 

Румунський суд відхилив заяву чоловіка про те, що він живий, після того, як його офіційно було зареєстровано як померлого.


 

Прем'єр-міністр Естонії Юрі Ратас відмовився від візиту в Росію цієї весни у зв’язку з отруєнням екс-шпигуна РФ Сергія Скрипаля.


 

 

Президент Польщі анонсував зміни у стратегії національної безпеки у зв'язку з непередбаченою політикою Росії.


 

 

У Франції судять двох громадян, які онлайн видавали себе за Еммануеля Макрона в минулому році, коли він балотувався на пост президента.


 

Кабінет міністрів Німеччини на чолі з Ангелою Меркель планує форсувати розвиток відновлюваної енергетики, прискорити відмову від вуглеводневого палива.


 

 

Бундестаг підтримав кандидатуру Ангели Меркель на посаді федерального канцлера Німеччини.


 

По прогнозам Национального банка Польши, до конца 2020 года на польский рынок труда будет прибывать 200-300 тыс. украинцев ежегодно.


 

Робоча група Європейської комісії, створена для боротьби з фейковими новинами, запропонувала створити Кодекс принципів для онлайн-платформ та соціальних мереж.


 

Європейська комісія відкриває Центр інформації про фальсифікації та якість продуктів харчування, відповідаючи на побоювання споживачів щодо якості продуктів.


 

Він відзначив, що найжорсткіші заходи будуть застосовані до тих шукачів притулку, які є правопорушниками та злочинцями.


 

 

Рада ЄС 12 березня продовжила індивідуальні санкції за підрив і загрозу територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України.