Пт, 2024-04-26, 13:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 120 121 122 123 124 ... 226 227 »

 

 

Німеччина й Австрія виступають за скорочення нелегальної міграції до країн Європейського Союзу та зміцнення зовнішніх кордонів спільноти.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-01-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Про це заявив новий глава Міноборони Польщі Маріуш Блащак на зустрічі з помічником президента США з національної безпеки Гербертом Макмастером у Вашингтоні.


 

У багатьох частинах Німеччини школи залишаються закритими, оскільки країна готується до снігової бурі, що може прийти із заходу та принести сильний сніг, дощ і поривчастий вітер.


 

 

Датські та бельгійські командири взяли на себе командування двома морськими групами НАТО, які допомагають забезпечити безпеку на морі.


 

Новим спікером парламенту Каталонії обрали депутата-прихильника відділення регіону від Іспанії Рожера Торрена.


 

 

Уряд Чехії під керівництвом Андрея Бабіша подав у відставку після винесеного напередодні вотуму недовіри парламенту.


 

 

Президент Франції Еммануель Макрон обіцяє не допустити повторення ситуації, яка кілька років тому склалася у портовому місті Кале навколо табору мігрантів, відомого як "джунглі".


 

 

Судді Верховного суду Польщі засудили суперечливу судову реформу чинного уряду, назвавши її "неконституційною".


 

 

У Литві запустили аналог українського сайту "Миротворець" - портал Vatnikas для боротьби з ворожими елементами і їх пропагандою.


 

 

Новый глава МИД Польши Яцек Чапутович заявил, что в его ведомстве намечаются серьезные кадровые перестановки.


 

Глава Євроради Дональд Туск і голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер запропонували Великій Британії не виходити з Євросоюзу.


 

 

15 січня провінційний суд Барселони виніс тюремні терміни для 12 осіб, у тому числі для колишнього скарбника партії та колишнього президента музичного фонду.


 

Посадові особи Європейського союзу запропонували видалити вісім юрисдикцій з "чорного списку" податкових гаваней, схваленого ЄС у грудні.


 

Через зростання терористичної загрози Німеччина збільшить на третину чисельність елітного підрозділу GSG-9 (Grenzschutzgruppe 9 - "Група охорони кордонів 9").


 

 

Робоча група по боротьбі з фейковими новинами в Інтернеті, створена в рамках Європейської комісії, сьогодні проводить першу зустріч.