Пт, 2024-04-26, 14:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 133 134 135 136 137 ... 226 227 »

 

 

Раніше у Меркель заявляли, що переговори про формування коаліції у німецькому парламенті можуть затягнутися до початку наступного року.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-10-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У Варшаві 26 жовтня буде відкрита Платформа дій Україна-НАТО щодо гібридних загроз.


 

Минулого року російські секретні служби підвищили свою активність на території Чехії, здійснюючи, зокрема, кампанію проти України.


 

 

Каталонія повинна буде зробити дещо більше, ніж оголосити регіональні вибори, якщо хоче уникнути обмеження автономії і переходу влади до центрального уряду.


 

 

У французькому Марселі завершився 13-денний страйк сміттярів, через який місто заповнили величезні купи сміття.


 

Сполучені Штати прийняли рішення продати Чехії 12 багатоцільових вертольотів UH-1Y Venom і запчастин до них на загальну суму $ 575 млн.


 

 

 

Уряд Німеччини повідомив про готовність розблокувати продаж трьох німецьких підводних човнів Ізраїлю.


 

 

Земельний суд Нюрнберга засудив члена правоекстремістського угруповання "Райхсбюргери" до довічного ув’язнення за вбивство поліцейського.


 

 

Каталонська влада не буде виконувати накази іспанського уряду, якщо Мадрид перейде на посилення контролю над регіоном.


 

"У латвійській виключній економічній зоні в 15 морських милях від територіальних вод військово-морські сили ідентифікували 22 жовтня корабель класу "Паршим" і підводний човен класу "Кіло".


 

Чинний президент Словенії Борут Пахор виграв перший тур виборів глави держави, проте він не зміг набрати більше половини голосів виборців.


 

 

Жителі двох італійських північних областей - Венето і Ломбардія - на референдумах у неділю висловилися за розширення регіональної автономії.


 

 

Два найбагатші регіони Італії, Ломбардія та Венето у неділю проводять референдуми щодо розширення автономій.


 

Керівник партії ANO, що здобула переконливу перемогу на виборах в Чехії, заявив що не вестиме переговори про формування уряду з проросійськими партіями.


 

 

Більшість людей, які отримують пенсії з Німеччини, проживають в Італії - 373 тисячі. На другому місці  пенсіонери в Іспанії, на третьому - в Греції.