Пн, 2024-04-29, 14:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 103 104 105 106 107 ... 226 227 »

 

 

"Не можна мати спільну зовнішню політику без спільної стратегії у сфері оборони" - вважає президент Європарламенту.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-05-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Італії Серджіо Маттарелла закликав 7 травня провести новий раунд консультацій з лідерами партій щодо формування уряду.


 

 

Зміст мікрочастинок пилу в Фінляндії в середньому становить 6 мікрограмів на кубічний метр, що є найнижчим показником в світі.


 

 

Угорщина не згодна з пропозицією Єврокомісії скоротити фінансування на розвиток регіонів і заявила, що не поступиться "шантажу".


 

Європейська комісія представила проект довгострокового бюджету на 2021-2027 роки, який вже розрахований на 27 країн – без Великої Британії, яка на той час вийде з ЄС.


 

Німецька поліція проводить рейд у притулку для мігрантів у четвер, де три дні тому 150 біженців влаштували сутички з поліцією.


 

Євросоюз змінює систему контролю на своїх кордонах: громадяни "безвізових країн" для поїздки до ЄС будуть зобов’язані проходити платну "авторизацію".


 

 

Военные учения продлятся до 14 мая. В них примут участие более 15 тысяч военнослужащих и сотрудников силовых служб.


 

 

Французька поліція затримала понад 200 осіб, які брали участь у сутичках с правоохоронцями в Парижі під час акцій протесту у День праці, 1 травня.


 

 

Посаду виконавчого директора Європейського поліцейського агентства (Європолу) офіційно зайняла бельгійка Катрін де Болль.


 

 

7 травня у Таллінні уряди Фінляндії та Естонії вперше в історії проведуть спільне засідання.


 

 

Міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляєн вимагає збільшити фінансування збройних сил на додаткових 12 мільярдів євро впродовж трьох років.


 

Лідери Великої Британії, Франції і Німеччини погодилися, що ядерна угода з Іраном є найкращим способом запобігти набуттю ядерної зброї Тегераном.


 

 

Уряд Греції схвалив угоду з США із модернізації винищувачів F-16 грецьких ВПС.


 

 

У Швейцарії розсекретили таємний звіт, пов’язаний із секретною групою під назвою Project-26, яка діяла в часи "холодної війни".