Пн, 2024-04-29, 22:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 127 128 129 130 131 ... 226 227 »

 

Телеканал порушив закон про радіо та телебачення шляхом заохочення незаконної діяльності та заохочення поведінки, що загрожує безпеці.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-12-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За її словами, у майбутньому співпраця ЄС та Британії триватиме. "Можуть існувати деякі програми, в яких ми хочемо залишатись і брати участь.


 

 

Президент Польщі Анджей Дуда призначив новий уряд Польщі на чолі з Матеушем Моравєцьким.


 

Під час другого туру регіональних виборів на Корсиці перемогу здобула коаліція політичних сил, що виступають за більш широку автономію регіону.


 

 

Німецьке Федеральне відомство із захисту конституції (BfV) заявило про зростання в країні загрози тероризму з боку ісламістів, зокрема вихідців з Північного Кавказу.


 

Міністри закордонних справ країн Євросоюзу сьогодні на зустрічі у Брюсселі затвердять рішення про створення нової програми ЄС у сфері оборони - PESCO.


 

 

Керівники консервативного блоку Ангели Меркель виступили проти ідеї "Сполучених Штатів Європи", запропонованої лідером соціал-демократів Мартіном Шульцом.


 

У столиці Румунії Бухаресті близько 10 тисяч людей вийшли на протест у неділю проти планів керівної Соціал-демократичної партії провести реформу судочинства.


 

 

Сейм Польщі (нижня палата парламенту) прийняв закон про Верховний суд авторства президента Анджея Дуди.


 

Союзники і країни-партнери НАТО почали надавати допомогу Албанії, яка не справляється з наслідками найсильніших дощів, коли-небудь зареєстрованих в країні.


 

Швейцарський уряд запропонував дозволити домашній арешт для людей, які вважаються такими, що створюють загрозу безпеці, навіть якщо вони не підозрюються у конкретному злочині.


 

 

Безпека Польщі неможлива без нормальних відносин з Україною, а до останнього часу вони були безвідповідальними з боку Варшави.


 

Європейська комісія "За демократію через право", більше відома за назвою "Венеціанська комісія", схвалила експертний висновок щодо мовних положень українського закону "Про освіту".


 

 

Президент Польщі Анджей Дуда призначив віце-прем’єра та міністра розвитку і фінансів Матеуша Моравєцького на посаду прем’єр-міністра.


 

Премьер-министр Польши Беата Шидло подала заявление об отставке. На ее место уже есть новый кандидат