Нд, 2024-04-28, 12:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 94 95 96 97 98 ... 226 227 »

 

Лідери Європейського Союзу закликали Росію визнати свою відповідальність за збиття Боїнга Малайзійських авіаліній у небі над Донбасом в липні 2014 року.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-06-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

"ЄС повинен реагувати на всі дії чіткого протекціоністського характеру", - заявили лідери в письмових висновках до засідання.

 


 

Сейм Литви на позачерговому засіданні 27 червня підтримав резолюцію про включення до литовського "списку Магнітського" осіб, пов'язаних зі справою українського політв'язня Олега Сенцова.


 

Турецькому керівництву варто виконати передвиборчу обіцянку та скасувати надзвичайний стан в країні.


 

Франція надіслала Греції запит щодо видачі росіянина Александра Вінніка, якого звинувачує у скоєнні кіберзлочинів і відмиванні грошових коштів, збиток від яких склав мільйони євро.


 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель не очікує, що під час саміту ЄС, який відбудеться цього тижня, країни блоку зможуть остаточно домовитися стосовно політики надання притулку.


 

 

Посол Польщі в Україні Ян Пєкло заявив, що зараз не існує жодних списків українських громадян, яким заборонений в'їзд до Польщі.


 

 

"Я не збираюся здаватися. Тому що мені здається дуже важливим, щоб дві сторони робили зусилля для зниження напруженості.


 

Канцлер Австрії Себастіан Курц наполягає, що покласти край міграційній суперечці у Європі має недопуск мігрантів до європейського континенту.


 

"Вісім років після аварії Росія як і раніше має в розпорядженні уламки літака, чорні скриньки з оригінальними записами даних польоту і іншими речовими доказами.


 

 

Польська залізнична компанія PKP LHS розпочала тестування нового маршруту в Китай.


 

 

Новий іспанський прем'єр-міністр Педро Санчес заявив, що його уряд займе менш конфронтаційну позицію стосовно каталонських сепаратистів.


 

 

У той час, як населення Західної Європи значно збільшується через міграцію, кількість жителів у Східній Європі різко падає.


 

У Раді Європи розкритикували ерозію незалежності судових органів в Польщі заявивши, що вона впливає на здатність країни боротися з корупцією.


 

 

Чеський уряд підтримав законопроект про введення в країні повноцінного інституту шлюбу для осіб однієї статі.