Сб, 2024-04-27, 19:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 96 97 98 99 100 ... 226 227 »

 

 

Маніфестація повністю голих велосипедистів проїхала в суботу через "європейський квартал" Брюсселя.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-06-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель висловила впевненість у тому, що серед правлячої коаліції не відбудеться розкол через суперечку про міграційну політику.


 

 

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер розповів, що під час саміту "Великої сімки" у Канаді президент США Дональд Трамп назвав його "безжалісним вбивцею".


 

 

Каталонський регіональний уряд відновлює дипломатичну роботу через два тижні після завершення прямого управління Мадрида.


 

 

Звільнення переслідуваних з політичних мотивів очікують мільйони представників демократичного світу",- наголошується у документі.


 

Використання пальмової олії в якості палива повинно припинитися в ЄС до 2030 року в рамках реформи законів блоку про відновлювані джерела енергії.


 

 

У парламенті Естонії зареєстрували законопроект про внесення поправки в Закон про мову.


 

Європейський парламент ухвалив резолюцію з вимогою до російської влади негайно та беззастережно звільнити Олега Сенцова і всіх інших незаконно затриманих в Росії і в Криму громадян України.


 

 

У Європарламенті з липня 2019 року повністю відмовляться від пластикового посуду.


 

 

Минулого року високопоставлений генерал НАТО заявив, що за фальшивими звинуваченнями у згвалтуванні щодо німецьких солдатів стояла Росія.


 

 

Парламент Великої Британії проголосував за урядовий план виходу країни з Європейського союзу.


 

Президент Польщі Анджей Дуда включив два питання, пов'язаних з ЄС, до переліку питань, щодо яких громадяни повинні висловитися на конституційному референдумі цього року.


 

 

Протистояння гібридним загрозам є одним з найважливіших напрямків співпраці Євросоюзу з НАТО, особливо після отруєння у Солсбері.


 

Центр оборонних інвестицій Естонії і французький виробник зброї MBDA France підписали договір про закупівлю на 50 млн евро протиповітряних ракет малої дальності Mistral.


 

 

Мери іспанських міст Барселони і Валенсії запропонували надати свої порти для прийому рятувального судна із понад 600 мігрантів на борту.