Пт, 2024-05-03, 22:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 86 87 88 89 90 ... 177 178 »

 

 

Президент України Петро Порошенко висловив сподівання, що новий уряд Ангели Меркель сприятиме у питанні введення миротворчої місії ООН на Донбас.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-03-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль закликала посилити міжнародні санкції проти Росії, враховуючи ситуацію в анексованому Криму.


 

 

США засудили передвиборний візит президента РФ Володимира Путіна в Севастополь і наголосили на приналежності Криму до України.


 

Президент України Петро Порошенко сподівається на подальше поглиблення діалогу з Ангелою Меркель, яку сьогодні переобрали на пост канцлера Німеччини.


 

 

Власти США намерены продолжать оказывать давление на Россию за то, что она дестабилизирует ситуацию в Украине.


 

Командующий силами НАТО в Европе американский генерал Кертис Скапарротти считает, что необходимо ввести предоставленые Украине системы Javelin в действие, а затем думать о дальнейших поставках.


 

 

В Польше открылась информационная телефонная линия для работников из Украины.


 

 

"Найбільшим стратегічним досягненням року є те, що ми остаточно оформили своє бачення мети співпраці з НАТО.


 

 

У 2018 році Єврокомісія передбачила для України 32,5 млн євро у рамках програм секторальної бюджетної підтримки.


 

Єврокомісія всерйоз поставилася до занепокоєнь України у зв’язку з можливою надзвичайною ситуацією в газотранспортній системі через недотримання Росією зобов’язань і готова до посередництва.


 

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив про готовність України визнати злочини проти поляків, але наполіг, що Польща має зробити аналогічний крок.


 

Президент Петро Порошенко вважає, що схвалення Держдепом США продажу Україні ракет і командно-пускових установок Javelin відкриває фронт міжнародної оборонної підтримки України.


 

Європейська комісія готова запропонувати Україні новий пакет макрофінансової допомоги в розмірі 1 мільярд євро попри неповне виконання вимог щодо попередньої програми.


 

 

Європейська комісія на засіданні у середу обговорить нову програму надання макрофінансової допомоги для України.


 

Під час конференції 2 березня Молдова, Україна і Грузія підпишуть спільну Декларацію про регіональну безпеку і перспективи європейської інтеграції трьох країн.