Сб, 2024-09-21, 02:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Вересень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Весь Архів новин

« 1 2 ... 176 177 178 179 180 181 »


"Сьогодні все добре, і єдине питання, яке необхідно вирішити для того, щоб повернутися до нормальних дипломатичних відносин, – повернення в Україну двох чеських військових дипломатів", - сказав посол.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2011-11-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Інтенсивність, кількість політично вмотивованих судових процесів, які одночасно були відкриті проти неї, висвітлюють нестачу незалежності української судової системи і партійність української еліти. Політика має бути боротьбою ідей, а не боротьбою судових процесів



Представник України при ЄС Костянтин Єлісеєв 25 листопада заявив, що шанси парафувати Угоду про асоціацію України-ЄС ще є.



У МЗС закликають не драматизувати ситуацію і кажуть про існування "кількох опцій", що дозволяють оголосити про завершення переговорів щодо УА навіть за технічної неготовності документа.


Євросоюз "сприйме пропозицію людей і застосовуватиме ці санкції так, як це робиться стосовно окремих чиновників і політичних діячів у Білорусі", де 245 чиновників не можуть в'їжджати до країн Європи, також обмежено рух їхніх коштів у цих країнах.



"Візит дасть можливість для ознайомлення з підготовкою до футбольного чемпіонату Євро-2012, який Україна прийматиме разом із Польщею у наступному році.



У зовнішньополітичному відомстві відкидають політичне підґрунтя такого розвитку подій: "Нам гарантують, що на парафування ми можемо розраховувати вже в 2012 році.


Янукович - це не вся Україна? А де вона - інша? Де відчутні протести суспільства, чітка позиція опозиції? Де масовий опір журналістів? Немає. ЄС не може побудувати демократію в Україні, це повинні зробити тільки українські громадяни


Єврокомісія заявляє про готовність узяти до уваги рекомендації Європарламенту щодо переговорів стосовно Угоди про асоціацію Україна-ЄС, як тільки їх офіційно передадут.



Броніслав Коморовський обговорив із Януковичем питання євроінтеграції України і справу колишнього прем’єра Юлії Тимошенко.



Профільний комітет Європарламенту схвалив рекомендації Єврокомісії та Ради ЄС в економічній частині Угоди про асоціацію з Україною.



Українська влада чітко дала зрозуміти високопосадовцям з Євросоюзу, що лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко буде звільнено, однак цього так і не було зроблено.



Румунія сподівається на якнайшвидше завершення переговорів між Україною та Європейським Союзом щодо Угоди про асоціацію, заявив міністр закордонних справ цієї країни Теодор Баконскі.



Угода про асоціацію України з ЄС складається з 1200-1300 сторінок "конкретного, дуже детального тексту". Саміт Україна - ЄС, на якому, як очікується, буде оголошено про завершення переговорів щодо угоди про асоціацію, відбудеться 19 грудня.



Янукович обіцяє до кінця поточного тижня підписати закон про вдосконалення системи судочинства. Цим законом передбачається збільшення кількості суддів Верховного суду з 20 до 48.