Сб, 2024-04-27, 15:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 60 61 62


Передбачається, що бойова техніка, що рухається, непомітна в інфрачервоному випромінюванні, і, відповідно, виявиться недоступною для ракет супротивника з тепловою системою самонаведення.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-09-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Марсохід Opportunity виявив на Марсі скельну породу, в якій, можливо, присутнє життя. Кам'янисте утворення стало першою знахідкою марсоходу після того, як він діствся кратеру Індевор.


Люди, які не можуть вживати лактозу, позбавлені можливості поласувати справжнім морозивом. Для них вчені створили унікальний десерт, який, за словами дослідників, абсолютно безпечний, але не поступається смаковими якостями справжньому морозиву.



Астрономи виявили в сузір'ї Лева зірку, яку досі просто не могли собі уявити. Зірка виявилася однією з найбідніших хімічними елементами важче гелію - з точки зору сучасної астрономії, таких зірок просто не може бути.



 


У спрощеному вигляді вона свідчить, що у звичайних легких елементарних частинках, таких як електрони, нейтрони, кварки, існують "суперпартнери", які, на відміну від них, повинні бути дуже важкими.

 

Україна зацікавлена в співробітництві з Фінляндією в сфері альтернативної і відновлюваної енергетики. Про це сказано в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ.


 

"Сонячний дах" у Запоріжжі обійдеться інвесторам орієнтовно у 90 тисяч євро, - розповів в інтерв’ю Deutsche Welle директор ТОВ "Менеджес Україна" Артем Бірюков.


1-15 16-30 ... 886-900 901-915 916-923