Нд, 2024-05-19, 20:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 90 91 92 93 94 ... 96 97 »


Головний суддя Міжнародних змагань зі спортивного орієнтування повідомив про те, що під час проведення одного з етапів на Ангарському перевалі в п'ятницю, 30 березня близько 15.00 не фінішував один з учасників змагань.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-04-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Україна сьогодні, 31 березня, приєднається до всесвітньої екологічної акції "Година Землі". Прожити одну годину без світла в колі близьких людей із роздумами про природу запрошують усіх небайдужих до долі планети українців.



Понад 50 дельфінів були заблоковані льодами у прибережній смузі Азовського моря на сході Криму недалеко від міста Керч. Без допомоги людей тварини могли загинути, однак дельфіни самостійно вибралися з пастки.




Понад 100 одеситів у неділю провели на Соборній площі акцію під назвою "Стоп, мажор!". Активісти виступають проти безкарності злочинних дій дітей багатих та наділених владою батьків.



Во Львове был осквернен мемориал, посвященный памяти жертв Катастрофы европейского еврейства.




У Червонограді на Львівщині зник головний редактор газети "Новини Прибужжя" Віталій Павлишин. З відповідною заявою до міліції звернувся батько Павлишина.




"Військовослужбовці контрактної служби працювали у період з травня по жовтень минулого року — всього працювало 16 військовослужбовців", - розповів військовий прокурор Чернігівського гарнізону Андрій Дмитренко.


У сімферопольському мікрорайоні Кам'янка близько 7 ранку 15 березня на вулиці місцеві жителі знайшли оголену жінку, тіло якої було повністю покусане собаками.




Перший в Україні стаціонарний музей шоколаду відкриється 20 березня на центральній площі старого Львова - площі Ринок. Урочиста церемонія пройде за підтримки ініціаторів проекту - Львівського історичного музею та Львівської міської ради.




У Львові Український католицький університет пропонує вивчати тонкощі партизанських методів війни. Для студентів запровадили курс лекцій про тактику Української повстанської армії (УПА).



Кожний бізнесмен завжди дуже добре дбає про свій імідж, а саме тому він мріє відкрити центральній офіс свого підприємства в центрі міста, а офісні крісла придбати найкращої якості.




На честь Міжнародного жіночого дня співробітники податкової служби із квітами в руках вийшли на вулиці міста. Правоохоронці вітали всіх дам, які у святковий ранок проходили повз будинок податкової - на вулиці Пушкінській.




Молоді люди віком до 25 років тримали плакати "Дороги не тільки там, де їде президент", "Де контрактна армія до 2011 року?", "Де іпотека під 7% річних?", А також червоні паперові листки , що символізують футбольні червоні картки.



В наши дни все украинцы хорошо знают, что если вам нужна к примеру работа в Черкассах, то нужно зайти в Интернет и найти специализированные сайты.




Зима вже передала естафету весні, а це значить, що настав найкращий час для того, щоб зайнятися підготовкою до свого власного будівництва, якщо ви його запланували на цей рік.