Пт, 2024-03-29, 00:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:14
Отримає розкішний пояс переможець боксерського бою Ломаченко — Лінарес. ФОТО
Інші останні Спортивні новини

Всесвітня боксерська асоціація представила особливий пояс, який дістанеться переможцю бою Ломаченко — Лінарес. Він відбудеться у ніч з 12 на 13 травня у Нью-Йорку

Переможець бою між чемпіоном WBO (Всесвітньої боксерської асоціації) у другій напівлегкій вазі українцем Василем Ломаченком і чемпіоном WBA в легкій вазі венесуельцем Хорхе Лінаресом отримає особливий пояс, повідомляє Twitter WBA.

На поясі вказані дата і місце проведення бою, прізвища боксерів. Він набагато габаритніший від звичайних поясів, які отримують тріумфатори боксерських поєдинків. У WBA пояснили, що статус поєдинку Ломаченка та Лінареса зобов`язав виготовити саме суперпояс, бо в ньому «кращий битиметься із кращим».

Подібний пояс виготовлявся для бою між Володимиром Кличко та Ентоні Джошуа у 2017 році.

Поєдинок Ломаченко — Лінарес відбудеться в ніч на 13 травня на арені «Медісон Сквер Гарден» у Нью-Йорку.

Олімпійський чемпіон Василь Ломаченко на професійному рингу отримав 10 перемог (8 — нокаутом) і тільки одного разу програв. Хорхе Лінарес переміг 44 рази (27 — нокаутом) і тричі програв. Українець вперше битиметься у легкому дивізіоні і прагнутиме відібрати у венесуельця пояс чемпіона WBA.

У випадку перемоги Ломаченко може встановити історичний рекорд — стати чемпіоном світу у трьох дивізіонах вже після 12 проведених поєдинків. Досягти такого у професійному боксі не вдавалося нікому.

Раніше «Ракурс» повідомляв, що український важковаговик Олександр Усик за очками переміг латвійця Майріса Бріедіса і завоював право брати участь у фіналі Всесвітньої суперсерії боксу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 821 | Додав: adminA | Теги: переможець боксерського бою Ломачен, пояс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]