Чт, 2024-04-25, 12:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:11
Підтримали політику санкцій щодо РФ німецькі вільні демократи
Інші останні Новини Європейського Союзу

З'їзд Вільної демократичної партії (ВДП) Німеччини у неділю висловив підтримку політиці санкцій щодо Росії, запроваджених через анексію Криму та ситуацію на Сході України.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Таким чином, делегати схвалили пропозицію президії партії, яка водночас висловилася також за посилення діалогу з Москвою. Ухваленню цього рішення на з'їзді передували палкі дебати.

Заступник голови ВДП Вольфганга Кубікі вніс пропозицію "критично перевірити" доцільність санкцій щодо Росії, але її не підтримали. При цьому Кубікі попросив "занести до протоколу", що він "не має доручень з Росії, і не отримує платні від Кремля".

Ще в перший день партійного з'їзду, 12 травня, лідер партії Крістіан Лінднер вказав на розбіжності з Кубікі у питанні санкцій щодо РФ. "Спектр думок робить нас не слабкими, а сильними", - наголосив при цьому Лінднер.

У свою чергу заступник голови фракції ВДП у Бундестазі Александер закликав підтримати пропозицію президії партії, наголосивши, що Європа має залишатися єдиною. "Ми як ліберали не повинні відділятися від консенсусу європейців", - зазначив він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 795 | Додав: adminA | Теги: німецькі вільні демократи, санкції, РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]