Сб, 2024-04-27, 00:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 19 20 »

 

 

Празднование Дня святого Николая - это одна из наиболее почитаемых традиций в нашей стране. Этот праздник ожидают не только взрослые, но и детвора.

Останні Релігійні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-12-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Рішення про перехід було ухвалено переважною більшістю голосів присутніх мешканців села.


 

У День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко помолилися за українських воїнів.


 

Раніше, такі свята організовували тільки в навчальних закладах або у батьків на роботі. Тепер разом із професійними організатором дитячих свят, святкування можна провести будь-де


 

 

Ярмаркування триватиме до 27 серпня, тож кожен, хто ще не встиг відвідати – ще має вдосталь часу зробити це.


 

 

Господь наш Ісус Христос показав своїм апостолам Петру, Якову та Іоанну Свою Божественну славу, преобразившись на горі Фавор.


 

 

Християни східного обряду 14 серпня святкують Винесення чесних древ Животворчого Хреста Господнього - Перший або Медовий Спас.


 

Тіло верховного архієпископа-емерита Української греко-католицької церкви Любомира Гузара сьогодні вночі після прощання у Львові привезли до Патріаршого собору Воскресіння Христового в Києві.


 

Смерть Блаженнійшого Любомира є великою втратою для Української Греко-Католицької Церкви і для всіх тих, хто знав, любив, цінував і поважав його.


 

 

Зібрані на Трійцю трави сушили і використовували при лікуванні хвороб: вважалося, що сила лікарських рослин в ці дні посилюється.


 

“Для Церкви будь-які азартні ігри є тим, що є певною пристрастю, тим, що використовує певні слабкості людини, аби нажитися на цьому і отримати досить не чесний прибуток.


 

В аеропорту Бориспіль приземлився літак, яким представники УПЦ КП доставили Благодатний вогонь із Єрусалима.


 

Единая поместная православная церковь в Украине может быть создана только на основе тех церковных структур, которые готовы к такому шагу, прежде всего, на основе Украинской Православной церкви Киевского патриархата.


 

У неділю 26 лютого святкує своє 84-річчя Любомир Гузар – єпископ Української греко-католицької церкви, кардинал Католицької церкви.


 

 

Поліція Тернополя посилила заходи з охорони правопорядку у зв’язку з великою кількістю вірян, які прибувають до ікони з Ватикану.