Сб, 2024-04-27, 02:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 110 111 112 113 114 ... 142 143 »



Стали відомі склади чвертьфінального протистояння серії WSB, в якому 22 березня в київському Палаці спорту, зійдуться "Українські Отамани" і "Бакинські Вогні".
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В понедельник, 18 марта, харьковский Металлист обыграл Говерлу в последнем матче 21-го тура украинской Премьер-лиги и, воспользовавшись осечкой Днепра, вышел на второе лигочемпионовское место.




На минулих вихідних, за виключенням двобою "Металіста" і "Говерли", яке відбудеться в понеділок, відбувся 21-й тур української футбольної Прем'єр-ліги.




Поєдинок збірних Польщі та України, які мають зустрітися 22 березня в рамках відбіркового турніру до чемпіонату світу 2014 року, може відбутися не у Варшаві, а в іншому місті.


Збірна України з шахів стала чемпіоном світу. На командному чемпіонаті світу, що проходить в Астані, "жовто-синя" команда у складі Катерини Лагно, чемпіонки світу 2012 року Ганни Ушеніної, Марії Музичук та Наталії Жукової змогла завоювати чемпіонство ще до завершення турніру.




Українка Аліна Максименко завоювала дві нагороди на етапі Гран-прі з художньої гімнастики, що завершився в ізраїльському Холоні.



На минулих вихідних відбувся 20 тур української футбольної Прем'єр-ліги. Яких-небудь сенсацій у восьми поєдинках туру зафіксовано не було - всі фаворити здобули прогнозовані перемоги.



Жіноча збірна України з біатлону стала срібним призером в естафеті 4х6 км на восьмому етапі Кубка світу, який у неділю завершується у столиці зимової Олімпіади-2014 Сочі (Росія).



Женская сборная Украины по шахматам со счетом 3:1 победила в воскресенье соперниц из Грузии и укрепила лидерство за два тура до финиша командного чемпионата мира, который проходит в Астане (Казахстан).




У Сочі завершилася спринтерська гонка з біатлону, яка проходила в рамках етапу Кубка світу. Жоден з українців у цій гонці не потрапив у десятку найсильніших.





Українська тенісистка Леся Цуренко вийшла у третє коло змагань серії Premier в американському Індіан-Уеллсі.



Найбільш авторитетне видання в світі боксу американський журнал The Ring склав рейтинг боксерів, які досягли значних успіхів у своїй професійній кар'єрі після досягнення 40-річного віку.




Український біатлоніст Сергій Семенов фінішував третім в індивідуальній гонки на етапі Кубка світу, який вперше проводиться в російському Сочі.


Кабінет міністрів затвердив загальнодержавну соціальну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки. Документ передбачає розвиток спортивної інфраструктури і збільшення рухової активності дітей та молоді до 12 годин на тиждень.


Сьогодні в Індіан-Веллсі (США) стартує великий турнір WTA, призовий фонд якого перевищує 5 мільйонів доларів. В основній сітці жіночого одиночного розряду виступлять дві найкращі тенісистки України - Леся Цуренко і Еліна Світоліна, які напередодні успішно подолали кваліфікацію.