Нд, 2024-04-28, 19:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 140 141 142 143 »


Колишній абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі, 46-річний британець Леннокс Льюїс висловив своє ставлення до братів Кличків.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Стало відомо, яка зірка світового масштабу виступить на відкритті Національного спортивного комплексу "Олімпійський", яке відбудеться 8 жовтня.




Це була перша зустріч тенісистів один проти одного, але, що примітно, українець відмінно зігрався з бельгійцем, виступаючи з ним у дуеті.


На чемпіонаті світу з художньої гімнастики, який цими днями проходить у французькому Монпельє, відбулися командні змагання. Збірна Україна у складі Аліни Максименко, Ганни Різатдінової, Вікторії Мазур і Вікторії Шинкаренко завоювала бронзові медалі.



Після завершення реконструкції НСК "Олімпійський" - свої домашні матчі на цьому стадіоні буде проводити київське "Динамо". Про це, посилаючись на президента клубу Ігоря Суркіса, заявив наставник команди Юрій Сьомін.




Київське "Динамо" і дніпропетровський "Дніпро" проявляють інтерес до нападника "Маккабі" Петах-Тіква і збірної Ізраїлю Таля Бен Хаїма.


На чемпіонаті Європи з академічного веслування, який завершився 18 вересня у болгарському Пловдиві, збірна України завоювала чотири нагороди.



Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко проведе свій наступний бій з екс-чемпіоном світу в першій важкій вазі французом Жаном-Марком Мормеком 10 грудня 2011 року.


16-18 вересня відбудуться матчі 10-го туру чемпіонату України. Стартує тур у п'ятницю, 16 вересня, матчем луцької "Волині" та донецького "Металурга" на полі підопічних Віталія Кварцяного.


Футбольний клуб "Шахтар" (Донецьк) програв у гостях португальському "Порту" у стартовому матчі групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА з рахунком 2:1.




Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу презентував свою книгу "Моя шахтарська історія". Презентація відбулася на "Донбас-Арені".


Північноатлантичний альянс надасть підтримку Україні в забезпеченні безпеки під час матчів Євро-2012. Про це заявив заступник генерального секретаря НАТО з політичних справ і політики безпеки Дірк Бренгельманн.


Сьогодні, 8 вересня, відбулася церемонія жеребкування 1/16 фіналу Кубка України, стадії, на якій стартують представники Прем'єр-ліги і чинний володар трофея донецький "Шахтар".



Президент Європейського футбольного союзу Мішель Платіні не сумнівається у тому, що країни-господарі Євро-2012 Україна та Польща організують турнір на найвищому рівні.


Головна арена чемпіонату Європи з футболу - НСК "Олімпійський" - буде відкрита 8 жовтня. Зокрема, деякі фрагменти готові на 100%, а є ділянки, які завершено на 70% – наприклад, легкоатлетичні доріжки на НСК "Олімпійський".