Пт, 2024-04-26, 23:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 94 95 96 97 98 ... 142 143 »


Як стверджує головний тренер киян Олег Блохін, молодий майор міліції "тикав" йому і "послав на три букви". До того ж, у наставника "Динамо" з трибуни кидалися... біляшами.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс заявив, що готовий надати будь-яку можливу допомогу Федерації футболу України (ФФУ) в разі подання апеляції, щоб пом'якшити покарання ФІФА для збірної України. У відповідь почув звинувачення на свою адресу з боку чиновників ФФУ.




В субботу в 20.00 делегация "бело-синих" вылетела из Борисполя и через час приземлилась в воздушных воротах Полтавы




На чемпіонаті світу з велоспорту, який цими днями відбувається у Флоренції, Україна завоювала першу медаль. Її володаркою стала Олена Демидова.



Сьогодні в Києві відбулося жеребкування 1/8 фіналу другого за значущістю клубного турніру країни - Кубка України. "Шахтарю" і "Динамо" більше за інших пощастило з жеребом.



Головні фаворити Кубка України - київське "Динамо", дніпропетровський "Дніпро", харківський "Металіст" і донецький "Шахтар" - з різним успіхом.



Олімпійський чемпіон Лондона-2012, чемпіон світу-2011 та Європи-2008 Олександр Усик вирішив перейти в професійний бокс, підписавши контракт з промоутерською компанією братів Кличків K2 Promotions.




Победитель пары определяется по итогам одного матча.




Сборная Украины впервые в истории сыграет на чемпионате мира! Таков для нас главный итог Евробаскета в Словении. Подопечные Майка Фрателло добыли путевку в Испанию-2014.




На минулих вихідних відбувся 10 тур української Прем'єр-ліги. Сенсаційних результатів зафіксовано не було, всі лідери здобули перемоги.




Шестая позиция — лучший результат Украины на Евробаскетах. Плюс, наши баскетболисты завоевали путевку на ЧМ-2014.




Ультрас "Динамо" на своем сайте опубликовали эмоциональное и откровенное обращение к игрокам, тренерам и руководству клуба.


Український боксер-середньоваговик Макс Бурсак (28-1-1, 12 КО) у дуже наполегливому протистоянні в харківському палаці спорту "Локомотив" переміг одностайним рішенням суддів британця Ніка Блеквела (13-3, 6 КО) і став володарем вакантного титулу WBA Continental.




Українська спортсменка добилася перемоги в Будапешті. Аліна Махиня-Стадник здобула "золото" на чемпіонаті світу, що проходить в Угорщині.



Збірна України досягла історичного успіху - вийшла на чемпіонат світу, який наступного року відбудеться в Іспанії. "Жовто-сині" з рахунком 58:66 обіграли Італію у турнірі за 5-8 місця Євробаскету.