Нд, 2024-04-28, 23:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 103 104 105 106 107 ... 142 143 »



Полный комплект наград чемпионата Европы (U-23) по велоспорту на шоссе собрала Украина .
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У швейцарському Ньоні відбулося жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Україну на цій стадії змагань представляє харківський "Металіст".



Одеський "Чорноморець" успішно стартував у Лізі Європи. У другому кваліфікаційному раунді, в першому матчі, команда Романа Григорчука з комфортним рахунком обіграла віце-чемпіона Молдови "Дачію".


Третій змагальний день на XII Європейському юнацькому олімпійському фестивалі в Утрехті став для української збірної багатий на медалі.




В активе украинских спортсменов 77 медалей (12 золотых, 29 серебряных, и 36 бронзовых).




Після десятого дня Всесвітньої Універсіади, яка цими днями проходить у Казані (Росія), збірна України все ще посідає п'яте місце в командному заліку.



Як відомо, вчора був звільнений експерт програми "Про Футбол" Віктор Леоненко, який у прямому ефірі назвав президента "Динамо" Ігоря Суркіса дурнем, який платить величезні зарплати футболістам, які не грають.




Минулими вихідними відбулися сім з восьми поєдинків стартового туру української футбольної прем'єр-ліги сезону 2013/2014.




В Одесі завершився поєдинок за Суперкубок України.



Золоту медаль здобула шаблістка з Миколаєва, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан. Разом з нею на п’єдестал пошани піднялася студентка зі Львова Галина Пундик, яка виграла "бронзу".




Украина поднялась на 4-е место командного зачета на Универсиаде в Казани.



Київське "Динамо" вдруге на Об'єднаному кубку здолало свого найпринциповішого суперника ще з часів СРСР - московський "Спартак".


Національний спортивний комплекс "Олімпійський" може прийняти фінал найпрестижнішого клубного турніру континенту - Ліги чемпіонів. Відбутися ця знаменна подія може вже в сезоні-2016/2017. На даний момент відповідальні особи готують відповідну заявку.



На XXVII Всесвітніх літніх студентських іграх в Казані боксери провели поєдинки 1/16 фіналу у вагових категоріях до 64 і 69 кг, в одному з яких у категорії "-64" українець Денис Беринчик переміг чеха Зденека Чладека.




Сегодня «Шахтер» и «Зенит» завершат выступление в «объединенном турнире», сыграв матч 4-го тура друг против друга.