Пн, 2024-04-29, 02:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 102 103 104 105 106 ... 142 143 »



Дебютувати у Лізі чемпіонів харківський "Металіст" буде без своїх лідерів - Клейтона Шав'єра і Олександра Горяїнова.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Клубні журналісти  стверджували, що «Севастополь» приєднався до табору постачальників очками "гірників” де вже є такі команди як маріупольський "Іллічівець”, донецький «Металург» і луганська "Зоря”.




Сегодня, 28 июля, киевское «Динамо» в матче 3-го тура украинской премьер-лиги примет «Севастополь».



Національна чоловіча збірна України, яка готується до Євробаскету-2013, завершила навчально-тренувальні збори в Южному й вирушила на товариські матчі до Словенії.




У перший день ХХІІ літніх Дефлімпійських ігор, які тривають в Софії (Болгарія), українська збірна команда здобула п’ять перемог.



Наверняка каждый болельщик, глядя на футбольные академии "Реала" и "Баварии",  "Барселоны" и "Порту", хоть раз, но задумался, почему эти клубы стабильно дарят миру все новых и новых футбольных звезд.



Украинский легкоатлет Богдан Бондаренко стал победителем этапа "Бриллиантовой лиги", который в эти дни проходит в Лондоне.



22-річний захисник збірної Австрії Олександр Драгович підписав контракт з ФК "Динамо" (Київ) терміном на п'ять років.





В четвертьфинале турнира WTA в Баку украинская теннисистка Элина Свитолина в двух партиях обыграла вторую ракетку турнира хорватку Донну Векич: 6:2 6:3.


О предстоящем матче евротурнира напоминали разве что редкие афиши и большой билборд на пугающем своей пустотой пятачке перед центральными воротами стадиона «Зимбру».


25 июля в Осиеке (Хорватия) продолжается чемпионат Европы по стрельбе из малокалиберного оружия. В соревнованиях женщин по стрельбе стрельбе из малокалиберной винтовки с дистанции 50 м из положения лежа украинки завоевали два золота.



На чемпіонаті світу з водних видів спорту, який в ці дні проходить в Барселоні, в скарбничці збірної України вже 2 медалі. Другу, слідом за сріблом Іллі Кваші у стрибках з метрового трампліну, завоювали синхроністки.



У минулий уїк-енд відбулися 7 з 8 матчів другого туру української футбольної прем'єр-ліги сезону 2013/2014. Сенсаційних результатів тур не приніс: всі фаворити здобули прогнозовані перемоги.


Голы Евгения Коноплянки и Евгения Селезнева принесли днепропетровскому "Днепру" выездную победу над Ильичовцем (2:0) и вывели команду Хуанде Рамоса на первое место в турнирной таблице украинской премьер-лиги.



В матче второго тура чемпионата Украины харьковский "Металлист" в гостях обыграл столичный "Арсенал" 2:1. Донецкий "Металлург" сыграл вничью с львовскими "Карпатами" 1:1.