Нд, 2024-04-28, 16:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 123 124 125 126 127 ... 142 143 »

Перед початком 12 дня змагань лондонської Олімпіади медальний залік продовжує очолювати Китай. За ним з невеликим відривом слідує збірна США. Господарі Ігор-2012 з упевненим відривом від переслідувачів замикають трійку. Україна поки в другому десятку.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Сьогодні в Роттердамі місцевий "Феєноорд" прийматиме київське "Динамо", в рамках поєдинку третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.



Олексій Торохтій виграв золото лондонської Олімпіади, ставши найсильнішим у важкій атлетиці в категорії до 105 кілограмів.




Минулими вихідними відбулися сім з восьми матчів четвертого туру української прем'єр-ліги. Сьогодні тур завершиться поєдинком "Волинь" - "Шахтар".

Тривале безмедалля української збірної на Олімпіаді в Лондоні у неділю перервала Ольга Саладуха. У змаганнях у потрійному стрибку Ольга виграла бронзову медаль. У своїй останній спробі українка стрибнула на друге місце, але потім, лише на один сантиметр, Саладуху випередила колумбійка Катерін Ібаргуен.



Перша ракетка України Олександр Долгополов виграв тенісний турнір серії ATP500, який завершився вчора у Вашингтоні.




Дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги розглянув поведінку вболівальників під час і після матчу за Суперкубок України між "Шахтарем" і "Металургом".



Українська сторона подала протест на позбавлення легкоатлетки Людмили Йосипенко бронзової медалі в семиборстві в суботу ввечері, 5 серпня.


Національний олімпійський комітет України має намір звернутися до Лозанського спортивного арбітражного суду з приводу результату поєдинку українського боксера Євгена Хитрова в 1/8 фіналу Олімпійського турніру у ваговій категорії до 75 кг проти британця Ентоні Огого.



Київський "Арсенал" переконливо переміг словенців у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи.


Два українські клуби сьогодні проведуть стартові поєдинки третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Донецький "Металург" зіграє на виїзді в Норвегії з "Тромсе", а київський "Арсенал" дебютує в єврокубковому сезоні домашнім поєдинком проти словенської "Мури".


До завойованих трьох медалей Ігор-2012 вчора українці могли додати ще дві. Як і дуету стрибунів у воду Кваша-Пригоров, не пощастило в останній спробі гімнасту Миколі Куксенкову, який також завершив виступи на четвертому місці.


Середа принесла в скарбничку української збірної відразу три медалі. Слідом за "золотом" жіночої четвірки в академічному веслуванні, і бонзи Олена Костевич у змаганнях зі стрільби з пістолета з 25 метрів, свою бронзу завоювала шаблістка Ольга Харлан.



Українські спортсменки завоювали золоту медаль у змаганнях з академічного веслування в класі парних жіночих четвірок на Олімпіаді-2012 у Лондоні (Велика Британія).



Перемога київського "​​Динамо" над роттердамським "Феєноордом" цінна, крім усього іншого, ще й тим, що дозволила Україні практично до мінімуму скоротити відрив від Нідерландів у таблиці коефіцієнтів УЄФА.