Пн, 2024-04-29, 00:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 80 81 82 83 84 ... 142 143 »

 

Черговим тріумфом Ольги Харлан завершився в Страсбурзі чемпіонату Європи з фехтування. В індивідуальних змаганнях з жіночої шаблі олімпійська чемпіонка Пекіна знову була поза конкуренцією.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-06-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У Бухаресті (Румунія) завершився чемпіонат Європи з боксу серед жінок, в якому збірна України завоювала одну золоту та одну бронзову медалі.


 

Досить складно передбачити, хто з групи С пройде у плей-офф. У зв'язку з такою невпевненістю в результаті, коефіцієнти букмекерів не сильно відрізняються.


 

 

Богдан Бондаренко взошел на пьедестал в прыжках в высоту.


 

Золотые медали получили: Иван Довгодько из Днепропетровской области, Александр Надтока из Запорожской, Дмитрий Михай и Артем Морозов из Херсонской.


 

Украинец Александр Усик одолел аргентинца Сезара Давида Кренса на вечере профессионального бокса промоутерской компании братьев Кличко К2 в Одессе.


 

Пять новичков топ-уровня и сохранение в команде Евгения Коноплянки. Таковы были главные условия Мирона Маркевича на встрече с президентов "Днепра" Игорем Коломойским.


 

Новым главным тренером «Днепра» стал известный украинский специалист Мирон Маркевич, ранее возглавлявший харьковский «Металлист».


 

 

У Києві, на стадіоні "Динамо імені Валерія Лобановського", відбувся товариський поєдинок, в якому зустрічалися збірні України та Нігеру.


 

В Любляне (Словения) проходит чемпионат Европы среди юниоров по стрельбе из лука. Украинские спортсмены завоевали две золотые медали.


 

Лидер партии "Удар", кандидат в мэры Киева Виталий Кличко и всемирный чемпион по боксу Владимир Кличко посетили 22-ю отдельную бригаду Нацгвардии в Киеве и пообщались с военными.


 

Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко твердо має намір завоювати четвертий чемпіонський пояс, яким віднедавна заволодів Бермейн Стіверн.


 

На Пешеходном мосту ультрас устроили файер-шоу, которое символизировало не только конец тяжелого во всех аспектах сезона, а и объединение страны. 


 

Полтава виразно щасливе місто для "Динамо". Саме тут три роки тому київське "Динамо" востаннє перемагало донецький "Шахтар". Було це у матчі за Суперкубок-2011.


 

 

Головний тренер збірної команди України Михайло Фоменко оголосив список гравців, викликаних на навчально-тренувальний збір, який пройде з 19 по 23 травня під Києвом.