Нд, 2024-04-28, 05:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 64 65 66


Київська міська державна адміністрація має намір облаштувати сквер у Квітневому провулку в Подільському районі.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2011-09-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Журналісти просять суддю Печерського районного суду Києва Родіона Кірєєва, який головує у кримінальній справі проти колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, голосніше вести засідання.



Державна пенітенціарна служба заявляє про чергову відмову колишнього прем'єр-міністра, Юлії Тимошенко від запропонованого медичного обстеження в Лук'янівському слідчому ізоляторі медичною комісією Міністерства охорони здоров'я.


 

Київська міська державна адміністрація має намір відкрити скейтпарк на Русанівській набережній до листопада. Відповідне доручення зробив голова Київміськадміністрації Олександр Попов у ході апаратної наради.


 

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов прогнозує початок робіт з реконструкції Андріївського узвозу у вересні.


 

Компанія "Київводоканал" заявляє про перевищення вмісту фосфатів у стоках більше ніж удвічі. Про це сказано у повідомленні прес-служби підприємства.


 

24 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +12...+14 градусів, вдень +23...+25 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



 

Мені дзвонили й розповідали, що в нього є молода гарна жінка, з якою він їздить відпочивати. Я вважаю, що і я гарна, як і будь-яка жінка, що стежить за собою. Але я східна жінка і я ревнива... І я не можу спокійно реагувати, коли мій чоловік посилає листівки, і не тільки своїм бабусям, а дівчатам", - сказала Айвазова.

 

Київська міська державна адміністрація має намір впровадити проект дистанційного навчання "Альфанетшкола" в 50 школах столиці. Про це сказано в повідомленні прес-служби міськадміністрації.



 

Експеримент із запровадження соціальної картки для київських пільговиків у міській адміністрації обіцяють розпочати вже з першого жовтня. Для цього вже розроблена відповідна концепція



Київська міська санітарно-епідеміологічна станція закрила 7 пляжів у Києві через невідповідність якості води нормативам. Про це сказано в повідомленні Міністерства охорони здоров'я.

1-15 16-30 ... 946-960 961-975 976-986