Сб, 2024-04-27, 05:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:52
Сучасні герби всіх регіонів України презентували в АП
Інші останні Офіційні новини

Під час зустрічі президента України Петра Порошенка 29 серпня з представниками територіальних громад були використані модерні герби міст України та Криму.

В Адміністрації президента зауважили, що це — серія робіт відомого українського художника Андрія Єрмоленка.

"Він працював над нею більше року. І саме сьогодні ми з вами перші, хто може ознайомитися з повною колекцією. Тож децентралізація стає подією не тільки у політичному, а й у мистецькому житті нашої країни", - йдеться у повідомленні АП.

"У кожного герба, у кожного міста України є свій неповторний візерунок, свої особливості. Та ці такі різні візерунки, ці різні кольори разом утворюють єдину і неповторну Україну. І Київ, і Галичина, і Донбас, і Крим – це все Україна", - прокоментували на офіційній сторінці АП у Facebook.

Зауважимо, що окремі герби Єрмоленко представляв і раніше, проте в повній колекції з'явилися символи абсолютно усіх обласних центрів України включно із Кримом.

Нагадаємо, що художник Андрій Єрмоленко є автором логотипу для шевронів учасників антитерористичної операції. Нещодавно навколо логотипу розгорівся скандал щодо неправомірного використання партією Ігоря Коломойського "УКРОП" зображення художника в якості лого. Пізніше Єрмоленко подарував "УКРОПу" символіку свого авторства.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 898 | Додав: adminA | Теги: ап, презент, герби всіх регіонів України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]