Пт, 2024-04-26, 10:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:02
У розпалі фестиваль "Голосіївська криївка", збирають кошти для 93-й ОМБр і батальйону "Січ"
Інші останні Столичні новини - новини Києва

У Києві триває фестиваль "Голосіївська криївка", який розпочався в суботу, 15 серпня, і триватиме до вечора неділі.

Як повідомили в прес-службі Всеукраїнського об'єднання "Свобода", захід є благодійним і має на меті зібрати кошти для бійців 93-ї ОМБр і батальйону "Січ".

"Облаштували "Криївку" в парку Рильського, що в Голосіївському районі. На галявині функціонує дві сцени - мала просвітницька і велика музична. Крім того, на території фестивалю діє ярмарок, музична сцена, організовані різні майстер-класи, військові навчання і плетіння маскувальних сіток для українських вояків", - йдеться в повідомленні.

Ініціатор заходу, депутат Київської міської ради від ВО "Свобода" Руслан Андрійко зазначив, що фестиваль проводиться "для спростування страшилок і міфів про УПА".

Він також повідомив про плани розширювати географію фестивалю на схід: "Уже восени планується проведення відповідного заходу на лівому березі Києва, що стане "символом пробудження славного духу УПА" на Лівобережжі".

Також відзначимо, восьмий фестиваль сучасного мистецтва ГогольFest-2015 цього року відбудеться на території ВДНГ у Києві.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 902 | Додав: adminA | Теги: кошти, фестиваль Голосіївська криївка, батальйон Січ, 93-й ОМБр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]