Пт, 2024-04-26, 21:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:04
В Одесі зловмисник застрелив свого спільника, поранив трьох поліцейських і таксиста
Інші останні Кримінальні новини

  В Одесі зловмисник, якого розшукували за хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї, крім трьох поліцейських, поранив водія таксі, а також застрелив свого спільника. Правоохоронці обшукують катакомби, в яких він переховувався.

Як повідомляє МВС України на сторінці у Facebook, близько 15:30 поліцейський патруль виїхав на виклик. За попередніми даними, на вул. Новосельського перебувала людина, розшукувана за хуліганські дії з застосуванням вогнепальної зброї.

На місці правоохоронці з'ясували, що зловмисник влаштував перестрілку: поранив трьох поліцейських, водія таксі та застрелив свого спільника. Правоохоронці намагалися затримати його, але чоловік почав відстрілюватися.

"Злочинця ліквідували на місці поліцейські, які приїхали на підкріплення", - зазначено в повідомленні.

Наразі всі постраждалі перебувають у лікарні. Один поліцейський - у важкому стані.

Бойова операція в Одесі триває. Поліцейські штурмують приміщення, в якому переховувався злочинець, вже знайшли чотири гранати. Триває відпрацювання катакомб у пошуках можливих спільників.

Раніше про поранення трьох поліцейських під час перестрілки зі зловмисником у центрі Одеси повідомив радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк. За його словами, один із поранених - у тяжкому стані, а злочинець убитий.

За словами Р. Форостяка, перестрілка сталася під час роботи дільничного й оперативника Приморського райвідділу поліції, які розшукували особу, що переховувалася від слідства за правопорушення за ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України.

Глава Національної поліції України Сергій Князєв повідомляв про штурм приміщення, в якому переховувався злочинець і яке веде в одеські катакомби.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 684 | Додав: adminA | Теги: поранення трьох поліцейських і такс, зловмисник, спільник, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]