Пт, 2024-03-29, 04:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:54
Вази для флористики: специфіка дизайну і найбільш практичні моделі
Інші останні Новини України

Сьогодні досить важко уявити собі свято без квітів. Чи то весілля, хрестини, ювілей або іменини. Якщо Ви плануєте влаштувати свято, дотримуючись усіх сучасних вимог та тенденцій в моді, то без квітів не обійтися. Вони прикрашають столи, за якими сидять гості. Також часто вази зустрічаються на солодких і фуршетних столах. На щастя, вибір ваз сьогодні дозволяє підібрати моделі, які будуть прикрашати стіл, не займаючи при цьому багато місця. Їх найчастіше називають - вази для флористики.

У чому особливість ваз для флористики

В основному, головна відмінність - це форма. Щоб ваза не зайняла багато дорогоцінного простору на столі, декоратори воліють використовувати моделі на ніжках. Як варіант, можна зустріти вази з вузьким дном, яке розширюється до верху.

Також важливий і матеріал ваз. Найчастіше це скляні вази для флористики. Чому скло? Цьому є декілька причин. Оскільки це прозорий матеріал без кольору, то він підійде під будь-який стиль і колірну гаму приміщення. Такі вази універсальні і можуть використовуватися для подій різної тематики.

Де купити вази для флористики?

Представляємо Вашій увазі український посудний бренд Mazhura. Продукція з каталогу призначається для використання на фуршетах, кенді барах і в закладах громадського харчування. Але, як показують відгуки покупців, красиві вази та інші товари з каталогу часто знаходять застосування і вдома.

Головна перевага продукції Мажура - це співвідношення ціни і якості. За невисоку ціну Вам пропонують купити скляні вази для флористики з високоякісного скла. Порадує і асортимент продукції. В каталозі Ви точно підберете потрібну модель.

Вази для флористики Mazhura - на що звернути увагу

У каталозі інтернет-магазину mazhura.com.ua зверніть увагу на модель Floral. Саме вона розроблена інженерами на заводах в Італії, Ірані та Україні для використання в сфері флористики. Невелика ніжка не займає багато місця, але при цьому є відмінною опорою. У таку вазу можна поставити навіть важкі квіти, такі як троянди, гладіолуси або гербери. Також користуються популярністю вази з колекції Barrel, Geneva і Candy bar. Останні використовуються і не за прямим призначенням. Їх застосовують в якості посудини для цукерок, печива та інших солодощів на кенді барах. Оперативна доставка оптових або роздрібних замовлень здійснюється по всій Україні: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро та ін.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 782 | Додав: admin | Теги: скляні вази для флористики, купити скляні вази для флористики, вази для флористики, купити вази для флористики | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]